FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Puljic la Dinamo a căzut, iar Lorenzo Gonnelli, fundaș dorit de Rednic, nu are cum să ajungă în curtea „câinilor”

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 17:24

Mircea Rednic caută disperat un fundaș central și un apărător dreapta, asta după ce astăzi a aflat că nu mai are nicio șansă să-l aducă pe Ante Puljic (31 de ani).

Oficialii dinamoviști susțin că sunt șanse zero să-l mai transfere pe croat. „Câinii” încearcă acum o altă pistă din Italia, mai exact vor să-l aducă pe Lorenzo Gonnelli (25 de ani).

Dar și aici șansele de reușită sunt extrem de mici. Fundașul lui Livorno, penultima în Serie B, și-ar dori un transfer în România, însă echipa italiană cere în schimbul său 250.000 de euro, bani pe care Ionuț Negoiță n-ar fi dispus să-i dea în acest moment.

lorenzo gonnelli
Lorenzo Gonnelli

9 meciuri a jucat Gonnelli pentru Livorno în acest sezon de Serie B

250.000 €e cota de piață a lui Gonnelli, potrivit transfermarkt.de

Bursa transferurilor

dinamo DINAMO

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

Citește și:

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Gigi Becali râde de Dinamo după meciul cu Poli Iași: „A fost «circăreală»! Golul trei nu l-am văzut pentru că râdeam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
10205446604078578
Daniel Ianuc  •  06 Februarie 2019, 06:48

Negoita Negoita...cu jucatori liberi de contact nu ajungi departe...lasa ca e bine asa. Stati in play-out unde va e locum :))))) GSP prea multe articole pe Dinamo. De ce? ca a batut iasul cu 3 - 0? asta nu ar trebui sa fie de mirare, mai degraba ceva normal...Sa privesti fotbalul nostru in ziua de azi e mai rau decat picatura chinezeasca.

zecs93
zecs93  •  06 Februarie 2019, 01:50

atunci sa se reprofileze spre alti jucatori, ne mai trebuie urgent , pe langa fundasu central ...si un fundas dreapta si o extrema ( in locu lui salomao) pentru ca zenke nu prea se ridica la nivelul ala !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Februarie 2019, 21:43
Postat de thebluestlion pe 05 Februarie 2019, 19:18

Ăsta e New New New Dinamo

intreb pentru un prieten, nu asa ca dupa mintea ta de tolomac, new inseamna tanar ?..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează