FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2

U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2 // Mangia nu vrea să vorbească despre demisie: "Îmi folosesc energia pentru altceva" » Italianul acuză ghinionul după egalul cu Botoșani

FOTO: Facebook U Craiova
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 23:18

Devis Mangia, antrenorul lui U Craiova, a încercat să rămână optimist după încă un semieșec al echipei sale, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. 

"Nu am început bine, scorul a devenit 0-1 după scurt timp. Totuși, echipa a încercat să revină, am jucat cu personalitate. Nu am fost nici norocoși, adversarii au marcat ușor. Am jucat diferit, am avut posibilitatea să marcăm. Am avut avantaj, dar avem nevoie de mai multă încredere. Continuă să muncim. Trebuie să muncim și sper ca echipa să joace mai bine. 

E dificil să jucăm pe acest stadion. Cu atât mai mult mult în aceste momente. Nu e ușor pentru tineri, dar au încercat să joace și cred că au făcut-o bine. I-am dat minute și lui Donkor, el nu e încă pregătit să joace 90 de minute", a spus italianul. 

"Cred că am încrederea conducerii"

Chestionat  de reporteri despre posibilitatea de a fi demis, Mangia a evitat întrebările: "Îmi folosesc energia pentru a munci, trebuie să mă gândesc doar la acest lucru, nu la alte probleme. Trebuie să evaluăm jucătorii tineri și să vedem cine e pregătit pentru a juca în prima echipă. Voi trage linie și voi analiza ceea ce am făcut azi, iar de mâine vom începe să muncim din nou.  Sunt aici pentru a încerca să fac ceea ce-i mai bine! Cred că am încrederea conducerii", a spus Mangia, la Look TV.

Vezi și:  Semnalul de alarmă tras de Mitriță + un alt titular a răbufnit: "Fanii să ne încurajeze, nu să ne înjure!"

Citește AICI cronica partidei U Craiova - FC Botoșani 2-2

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  04 August 2018, 16:50

Oricum numai la fotbal și echipă nu-ți stau gândurile și munca !!!

parioli26
parioli26  •  04 August 2018, 15:01
Postat de George Adrian Popescu pe 04 August 2018, 12:25

Oare, o formula de joc de genul acesta: Pigliacelli – Donkor, Kelici, Gardoş, T. Ferreira – R Popa, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Markovici, Burlacu, Mitriţă ar limita proportiile dezastului la Leipzig ?

Mmm... nu cred ca ne lasa arbitrul ;) ... asta daca stie sa numere

sorinvision
sorinvision  •  04 August 2018, 12:48
Postat de George Adrian Popescu pe 04 August 2018, 12:25

Oare, o formula de joc de genul acesta: Pigliacelli – Donkor, Kelici, Gardoş, T. Ferreira – R Popa, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Markovici, Burlacu, Mitriţă ar limita proportiile dezastului la Leipzig ?

DA, dar as merge in atac cu Mihaila si Mitrita, Markovici sa stea putin in spatele varfurilor pentru ca am vazut ca nu-i este frica sa puna piciorul la minge si cred ca ar putea sa joace si la recuperare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează