FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţucudean, trimis acasă » Golgeterul roş-albilor s-a accidentat şi riscă să rateze meciul cu CFR Cluj

Ţucudean suferă din cauza unei pubalgii.
Ţucudean suferă din cauza unei pubalgii.

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 19:22

Atacantul reprezentativei României Under 21 a părăsit programul ”tricolorilor” din cauza unei pubalgii, dinamoviştii cerînd ca jucătorul să-şi trateze afecţiunea sub supravegherea roş-albilor.

"Cîinii" s-au fript la precedenta acţiune a reprezentativei de tineret, iar acum au învăţat din lecţia de luna trecută. Dacă după amicalul cu Suedia (2-0), dinamoviştii n-au putut folosi în etapa de la Chiajna patru titulari, din cauza suprasolicitării provocate de drumul de întoarcere, în prezent, cum au auzit că are probleme unul dintre fotbaliştii trimişi la "naţionala" Under 21, l-au şi chemat acasă!

Mai ales că nu e vorba de orice jucător, ci chiar de golgeterul echipei din Ştefan cel Mare, George Ţucudean, 21 de ani. Fotbalistul care a punctat de 5 ori în acest campionat s-a ales cu o pubalgie care nu-i dă pace. A primit acordul federalilor să părăsească lotul reprezentativ - luni e meci cu Letonia, în preliminariile CE Under 21 -, arădeanul intrînd într-un program de refacere.

"Se fac eforturi ca George să poată fi pe teren contra lui CFR Cluj, vinerea viitoare. Momentan, şansele sînt de 50-50 la sută. Ţucudean e un tip puternic, dar nu trebuie să lăsăm la voia întîmplării nişte dureri ce-i pot afecta întreaga toamnă", au declarat dinamoviştii.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Nica plînge după Borcea
Constantin Nica, fundaşul de 19 ani al roş-albilor, deplînge despărţirea de Cristi Borcea, chiar dacă fostul acţionar este la cuţite cu şefii grupării: "Ne lipseşte, era bine dacă rămînea lîngă noi. Avea o altă stare de spirit decît ceilalţi oficiali ai clubului, era mai dezinvolt, făcea glumea cu noi şi ne dădea o stare bună de spirit". Apărătorul crede că Bonetti va continua fără probleme la echipă: "Nu cred că se pune problema să rămînem fără antrenor. Ne vedem de treabă, nu aplecăm urechea la ceea ce se spune în dreapta sau în stînga. Cred că ne vom reveni şi-n clasament".

Buia trage spre Dinamo 1
Şefii "cîinilor" au fost impresionaţi de evoluţia lui Darius Buia în meciul amical pe care România Under 19 l-a disputat miercuri cu reprezentativa similară a Bulgariei. "Tricolorii" au învins cu 1-0 graţie reuşitei vîrfului dinamovist! A fost un şut a la Cristiano Ronaldo, destul de apropiat cu execuţia lui Gică Hagi, contra Columbiei (3-1), în America '94. "În ritmul acesta, Buia poate să ajungă în scurt timp de la echipa secundă la prima, mai ales că se pune bază pe jucătorii tineri", au declarat oficialii.

Borcea e martor la proces
Dragoş Săvulescu este în plin proces cu Gigi Becali, căruia îi solicită două milioane de euro după ce l-a jignit. "Eu nu l-am făcut homosexual, am zis doar ce mi-au zis şi mie alţii şi anume că l-a prins nevastă-sa în pat cu alt bărbat. N-am zis că se regula cu el, poate era un prieten şi dormea lîngă el! Cristi Borcea mi-a zis asta, aşa că el o să vină ca martor la proces şi o să depună mărturie", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Bonetti a fost în şedinţă
Acţionarii dinamovişti au avut, ieri după-amiază, o discuţie cu Dario Bonetti privind jocul echipei, rezultatele din această parte a sezonului, dar şi ce aşteptări sînt de la formaţie pînă la finele ediţiei de toamnă. Şefii nu au fost încîntaţi de parcursul de pînă acum, însă sînt nevoiţi să-i dea credit tehnicianului, mai ales că nu i-au îndeplinit decît jumătate din solicitări, în vară. Lui Bonetti i s-a cerut să promoveze în continuare tineri, dar şi să înveţe limba română şi să refacă relaţiile cu jucătorii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ionut.07
ionut.07  •  07 Septembrie 2012, 14:08

Am incredere in capacitatea lui Tucudean de a-si reveni. E un tip puternic, care nu cedeaza asa usor. Hai DINAMO!

reddogsv
reddogsv  •  07 Septembrie 2012, 12:39
Postat de sica2ro200 pe 07 Septembrie 2012, 06:05

vai tzucule ce ghinion.....cand venea madridul sa te vada...offf....vezi poate mergi macar la granada

,,offf....'' ce pacat ca nu te duce capul! Lasa ca se duce si el ca finul Radoi al halal! Nu ca ar fi treaba ta asta dar daca nu ai ocupatie................

reddogsv
reddogsv  •  07 Septembrie 2012, 12:37

O sa jucam cu Badea in atac! Ii rupem! :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează