FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

U Craiova a luat măsuri după startul slab de sezon » Oltenii au bifat al 4-lea transfer al verii

Matteo Fedele, în dreapta, are 8 meciuri în Serie A, toate pentru Carpi // FOTO: Guliver/ Getty Images
Matteo Fedele, în dreapta, are 8 meciuri în Serie A, toate pentru Carpi // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 10:37

Șefii de la U Craiova sunt extrem de îngrijorați după startul modest de sezon, iar de azi au trecut la măsuri: au rezolvat cel de-al patrulea transfer al verii.

Conform TV Digi Sport, oltenii s-au înțeles cu mijlocașul central elvețian Matteo Fedele, 26 de ani, pe care îl vor împrumuta pentru următorul sezon de la Foggia, formație din Serie B.

Mijlocașul se va lupta cu Alexandru Mateiu și Alexandru Cicâldău pentru un loc de titular. 

Acesta a mai jucat de-a lungul carierei la FC Sion, Grasshoper Zurich, Carpi, Bari, Foggia și Cesena, iar în 2014 a bifat un meci în naționala U21 a Elveției.

Matteo Fedele devine astfel cea de-a patra achiziție a oltenilor din această vară. Craiova i-a mai adus pe goalkeeeper-ul Marko Piglliaceli și pe jucătorii Alexandru Cicâldău și Isac Donkor.

8 meciuri
în Serie A a strâns Matteo Fedele, în sezonul 2015-2016, când evolua la Carpi

350.000 €e cota de piață a lui Fedele, conform Transfermarkt

U Craiova are doar un punct după primele două etape. Alb-albaștrii au remizat cu Poli Iași, 0-0, și au pierdut pe terenul lui Sepsi, 0-1. În plus, echipa lui Mangia a pierdut și Supercupa în fața CFR-ului, 0-1. 

Citește și: Rotaru, scrisoare emoționantă despre U Craiova: "Când câștigi, ești a tuturor. Când pierzi, ești numai a noastră! Nu reuşesc să-mi revin din dezamăgire"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 August 2018, 12:28
Postat de sorinvision pe 01 August 2018, 18:34

Markovici DA, Burlacu BA. Eu dupa ce l-am vazut tot meciul trecut pe Burlacu cum a jucat primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: "asta sigur nu este oltean, este prea moale sa fie oltean"...am intrat pe wikipedia si desigur...este adus de la Botosani. Glumesc, stiam ca este de la Botosani. Eu inca atacant cu sange de oltean care sa nu traga timp 90 de minute la poarta nu am vazut...asa ca Markovici este solutia.

D-ul Rotaru nu intelege si altceva, anume ca aceste imprumuturi pot, cel mult, sa amane o problema, nu sa o rezolve caci jucatorii in cauza, daca nu sunt romani si daca vor reusi sa iasa in evidenta vor pleca imediat ce se incheie imprumutul caci nu ii leaga nimic de noi. Iar daca vor juca prost problema se va adanci. Incapatanarea d-lui patron de a rezolva problemele reale de lot ma ingrijoreaza.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 August 2018, 06:31

Parca se laudau ca vine "Mitrita la patrat" sau au aflat ca valoarea este pe bani si au renuntat?

sorinvision
sorinvision  •  01 August 2018, 18:35
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 01 August 2018, 18:29

Tot transfera unde nu prea au nevoie, ce-ar fi sa transfere si un mijlocas ofensiv pe partea dreapta, acolo e marea problema, stai doar in ...Barbut. Ce-ar fi sa-i foloseasca titulari, meci de meci, pe tinerii Burlacu si Markovici?

Cand omul se pricepe la fotbal, se pricepe la fotbal. 100% ai dreptate.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează