FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Umilinţa cu Danemarca U21 i-a convins pe şefii lui Dinamo » Au adus un fundaş portughez şi sînt aproape de a-i fura Stelei un jucător

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:19

Dinamo a pierdut amicalul cu naţionala U21 a Danemarcei, scor 1-7. Problemele din defensivă ale "cîinilor" i-au făcut pe şefi să se mişte repede şi să întărească apărarea. 

Aşa cum şi Cornel Dinu a atras atenţia Dinamo avea nevoie atît fundaşi centrali, cît şi de bandă. După Marius Niculae, Gicu Grozav, Hatem Abd Elhamed, Henrique, Valentin Munteanu şi Nicolae Grigore, alb-roşii l-au adus şi pe Serginho, fundaş stînga de la FC Braşov.

Portughezul de 29 de ani a depus memoriu la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din FRF şi a fost declarat liber de contract, iar Dinamo l-a convins repede să semneze, anunţă DigiSport.

Acesta a jucat 17 meciuri în acest sezon pentru Dinamo şi a marcat un gol. Venit în 2013 la Braşov, jucătorul evoluase înainte la Santa Clara, în a doua ligă din Portugalia.

Urmează Machado

Aşa cum a făcut şi Serginho, şi Ricardo Machado şi-a depus memoriu şi a fost declarat liber de contract.

Fundaşul central n-a fost însă mulţumit de oferta iniţială primită de la Dinamo, iar negocierile sînt întrerupte în acest moment. Şi Steaua îl doreşte pe stoperul de 26 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2015, 18:15

Ce jucator sa ii fure fcsb - ului ? Termenati cu titlurile astea crretine !

calinescu_
calinescu_  •  26 Ianuarie 2015, 17:13

PAPAGGALUL DE STANCIU DINAMITEAZA CLUBUL DIN INTERIOR ....!!!! CUM SA ATACI RETURUL FARA APARARE ????? CUM SA ADUCI LA DINAMO REZERVELE DE LA BRASOV SI TG MURES ????? O SA AVEM PROBLEME MARI IN RETUR ....!!!!

liviu.andrei
liviu.andrei  •  26 Ianuarie 2015, 17:05

hmm, dupa parerea mea e un transfer bunicel, ar putea fi cel mai bun fundas stanga din ultima perioada pe care la avut Dinamo, cert e ca din ce l-am urmarit eu la brasov, e peste Grecu,Pulhac si mai nou Filip

Vezi toate comentariile (116)
Comentează