FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un fost jucător al lui Dinamo îi apără pe Gabi Tamaş şi George Ţucudean: "Nu poţi să stai după o singură echipă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 14:14

În această iarnă, Gabi Tamaş şi George Ţucudean au ales să se transfere la Steaua, deşi au fost jucătorii marii rivale, Dinamo, iar Alex Curtean, fost jucător la Dinamo, îi apără pe cei doi.

"Tamaş şi Ţucudean ştiu cel mai bine ce vor şi ce e bine pentru cariera lor. Eu le respect decizia şi îi înţeleg. Fotbaliştii nu au o carieră foarte lungă şi nu poti sta toata viaţa după o singură echipă, să aştepţi doar oferta de acolo. Trebuie să te duci la echipa care îţi dă cea mai bună ofertă.

Sînt sigur că Luchin, jucător trecut şi el pe la Dinamo, îi va ajuta să se acomodeze, chiar dacă şi el este oarecum un jucător nou. Eu le urez baftă acolo şi să facă treabă bună", a spus Curtean la DolceSport.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:49

de fapt, un singur lucru conteaza : FORZA DINAMO, ALE !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:48
Postat de idi53 pe 31 Ianuarie 2015, 17:15

Curtean nu e dinamovist ci un jucator trecut pe la dinamo ca si tucudean si tamas!ADEVARATII dinamovisti nu trec la fcsb!

uite ca ai spus Adevarul. agree all.

idi53
idi53  •  31 Ianuarie 2015, 17:15

Curtean nu e dinamovist ci un jucator trecut pe la dinamo ca si tucudean si tamas!ADEVARATII dinamovisti nu trec la fcsb!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează