FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou club este pe urmele lui Contra: "A venit în România la invitația lui Giovanni" » Alți doi antrenori români sunt pe listă

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 11:33

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu și Marius Șumudică sunt doriți în Turcia, de Karabukspor, echipă care a terminat pe locul 11.

Pe lista turcilor a intrat de curând și Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo, după cum anunță Narcis Răducan.

"Azi am o întâlnire pe probleme de fotbal, un reprezentant al clubului Karabukspor a ajuns la București la invitația lui Giovani Becali. El e cunoscător al fotbalului de la noi. Sunt mulți jucători români acolo care au făcut o impresie foarte bună acolo.

Le-a ieșit cu jucătorii români și vor să mai ia. De data aceasta sunt monitorizați câțiva antrenori tineri, de valoare.  Sunt ceva tensiuni cu actualul antrenor, care momentan este sub contract. Dar echipele serioase, oficial sau neoficial, tatonează și alte piste, în condițiile în care trebuie să iua o decizie rapidă. Asta nu înseamnă că azi se decide noul antrenor de la Karabukspor.

Probabil, oficialul turcilor se va întâlni și cu oameni din fotbalul românesc. Nu e un secret că sunt trei antrenori apreciați de turci, mă refer aici la Edi Iordănescu, la Șumidică și la Contra. Ultimul este sub contract, dar, cluburile importante monitorizează din timp", a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Contra, 41 de ani, a semnat recent prelungirea contractului cu Dinamo, până în 2018, dar acesta are o clauză care îi permite să plece. Recent, turcii au anunțat că "Guriță" s-a înțeles cu Konyaspor, dar antrenorul a negat informația.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (22)
690988507672818
Sassu Cristache  •  08 Iunie 2017, 15:53

Iar se baga mafiotul peste Dinamo sa strice echipa?Ii este asa de frica lui jiji de aceasta echipa?

fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 15:42
Postat de indolentu pe 08 Iunie 2017, 13:45

bine acu ia vezi cind vine stapintu gigel la palat sa ti iei rasplata .

Rasplata pe draku! Vorbeau doi cam catraniti ca la palat e poarta inchisa si o foaie de hartie cu anuntul: d-l george becali e plecat in concediu asa ca nu mai insistati ca nu vine pana in iulie! Deci sunt toti cu burta lipita de sira spinarii!

caminero
caminero  •  08 Iunie 2017, 15:13
Postat de indolentu pe 08 Iunie 2017, 14:24

hahaha si hihihihi ce fecesebist glumet iesti.oricum si medicii si nutritionistii o spun ca o ciuorba calda ie mai consistenta si mai sanatuoasa decit o felie da brinza rece.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează