FOTBAL  »  LIGA 1  »  FRF

UPDATE Va fi Răzvan Burleanu validat? Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pentru miercuri

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 18:12

Astăzi s-a judecat validitatea alegerilor FRF din 5 martie. La Tribunalul Bucureşti s-au prezentat avocaţii lui Răzvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian şi alţi apropiaţi ai preşedintelui FRF.
***

UPDATE / Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pentru miercuri în ceea ce priveşte solicitarea de înregistrare a noii conduceri a Federaţiei Române de Fotbal în Registrul Federaţiilor, Asociaţiilor şi Fundaţiilor.

Înregistrarea noii conduceri a FRF a fost contestată de trei intervenienţi, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, SC Politehnica Timişoara SA, grupare patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006.

Avocaţii intervenienţilor au susţinut în faţa instanţei respingerea înregistrării deoarece validitatea alegerilor cîştigate de Răzvan Burleanu în cadrul Adunării Generale a FRF din 5 martie, în care a fost ales preşedinte Răszvan Burleanu, face subiectul unui alt proces aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2.

De cealaltă parte, cei doi avocaţi ai federaţiei au solicitat admiterea înregistrării susţinînd că o eventuală anulare a hotărîrilor Adunării Generale de alegeri din 5 martie de către Judecătoria Sectorului 2 va produce automat şi radierea noii conduceri a FRF din Registrul Federaţiilor, Asociaţiilor şi Fundaţiilor.

La final, instanţa a hotărît să amâne pronunţarea în acest dosar pentru miercuri, soluţia urmînd să fie comunicată în cursul zilei de joi.

***

Printre părţile care cer invalidarea lui Burleanu se regăseşte şi clubul Corvinul Hunedoara, care a adus o adresă de la MTS ca dovadă. Documentul susţine că FRF se ghidează după un act constitutiv din 2001, care nu a suferit modificări pînă în prezent.

Mai precis, în acel document se stipulează că Adunarea Generală este formată din 85 de membri ASOCIAŢI, motiv pentru care Adunarea Generală din 5 martie este nulă, fiindcă în ea au votat 175 membri AFILIAŢI.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (12)
spivak
spivak  •  03 Iunie 2014, 22:38

Adio, Burlică!

valah7mai1986
valah7mai1986  •  03 Iunie 2014, 19:26
Postat de kdk.19 pe 03 Iunie 2014, 18:41

Judecatorii au ramas in pronuntare...asteapta ordinele de la kior!, maine ori dau pronuntarea ori amina pina cind vrea powla lor..!

Burlan estesluga pusa de Marinar la FRF și judecătorii cu 'Nasul in Suflet" nu vor anula alegerile desi ele sunt 100% nestatutare deoarece: 1.cluburile sportive de drept public nu aveau drept de vot, au avut obligația ca pana la data de 01.07.2012 sa se organizeze in cluburi sportive de drept privat, in caz contrar urmând a fi excluse. 2.cluburile în insolventa nu aveau voie sa voteze, ci doar administratorul judiciar 3.ședința a fost condusa de vicepreședintele FRF Gino Iorgulescu, care a pierdut in instanta calitatea de presedinte LPF deci si pe cea de la FRF. __ JUDECĂTORII KIORULUI CU NASUL ÎN SUFLET ÎL VOR MENȚINE PE PĂCĂLICI LA FRF

dannicola
dannicola  •  03 Iunie 2014, 19:24

Sa se vada procesul verbal al alegerii lui Sandu de acum 5 ani, care a fost avizat de tribunal. Veti avea surpriza sa vedeti aceleasi asociatii care au votat si acum si care sunt contestate. De ce atunci s-a putut si acum nu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează