Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:42 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:21

La fel ca în cazul precedentului meci de campionat disputat de UTA la Oradea, cel cu Rapid, și partida cu Dinamo (astăzi, ora 18:00) va putea fi urmărită de suporterii „Bătrânei Doamne” la Arad, pe stadionul Francisc Neuman.

„Suporter Club UTA și Primăria Municipiului Arad organizează din nou un eveniment pentru suporterii care, din diverse motive, nu pot face deplasarea la Oradea pentru partida dintre UTA și Dinamo, luni de la ora 18. 

Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”
FCSB
Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”

Astfel, începând cu ora 17, vă așteptăm în fața Arenei Francisc Neuman, unde vom putea vedea meciul împreună”, se arată în comunicatul Suporter Club UTA.

UTA – Dinamo, difuzat pe un ecran uriaș lângă stadionul din Arad

Microbiștii arădeni vor putea urmări partida pe un ecran de 15 metri pătrați, având la dispoziție un stand cu răcoritoare, bere, burgeri sau clătite. 

Tot în fața stadionului, lângă statuia lui Petschovschi, va fi amplasat și cortul cu produse promoționale UTA Official Store.

UTA nu poate evolua pe propria arenă pentru că se lucrează la înlocuirea gazonului. „Lucrarea are multe etape, trebuie să facem calitate, să fie ceva durabil”, au spus șefii de șantier. 

Lucrările ar trebui să fie terminate în finalul acestui an, caz în care din ianuarie fanii arădeni își vor putea încuraja din nou echipa favorită din tribunele propriei arene.

VIDEO: Mircea Rednic, despre transferul ratat al lui Dorin Rotariu

Mai multe știri din Liga 1: 

S-a creionat „lista neagră” de la Dinamo: pleacă jucătorii care au urcat cu echipa din Liga 2! Ce urmează, cine va sosi

E în pericol Charalambous? Mesajul transmis de Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”