FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VIDEO A jucat 100 de minute la FCSB, dar nu înțelege cum roș-albaștrii s-au impus la Voluntari: „Nu le-am dat nicio șansă”

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 07:24 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 07:51

Vadim Rață (30 de ani), jucătorul celor de la Voluntari, a vorbit la finalul meciului despre eșecul echipei sale în fața FCSB-ului, scor 1-2, în etapa #28 a Superligii și nu-și explică felul în care ilfovenii au pierdut.

Mijlocașul a evoluat 108 minute pentru vicecampioana României în 2022, dar a fost trimis înapoi la Voluntari după 3 apariții, iar jucătorul a câștigat 40.000 de euro. Acum, moldoveanul nu înțelege cum echipa lui a cedat atât de ușor avantajul pe care l-a avut la pauza meciului cu FCSB.

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”
Voluntari - FCSB
Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”

VIDEO. Vadim Rață: „Nu înțeleg nici de ce Coman nu face pasul într-un campionat mai puternic”

Internaționalul din Moldova a mai declarat la finalul meciului faptul că nu pricepe de ce MVP-ul partidei, Florinel Coman (25 de ani), cel care a reușit să înscrie de două ori, nu pleacă la o echipă importantă din Vest, contra unei sume importante.

„Mi-e greu să-mi explic ce se întâmplă cu noi. Avem decăderi în joc. În prima repriză nu le-am dat nimic să-și creeze, iar în a doua înscriu două goluri în șase minute, trebuie să fim mult mai concentrați pe parcursul jocului, nu poate merge așa mai departe.

Nu cred că e vina antrenorului, nu sunt adeptul să dau vina pe antrenor, problema e la noi, trebuie să fim mult mai agresivi în teren, trebuie doar să acumulăm puncte, nu mai contează cum jucăm și să ne salvăm de la retrogradare.

La pauză cred că am vorbit 5-10 minute să ieșim montați, am ieșit și am luat două goluri în șase minute. E incredibil, discutăm, încercăm, parcă merge totul bine și luăm două goluri, deși până acolo n-au creat nimic.

În play-out se dă bătălia, pentru noi va fi greu, e important să intri cu un avantaj cât de minim, acolo câștigi două meciuri deja ești sus. FCSB nu m-a surprins, mă uitam la meciurile lor, se vede că au multă calitate și joacă un fotbal plăcut, astăzi nu i-am simțit atât de puternici”, a declarat Vadim Rață, la finalul meciului, pentru Prima Sport.

Prima repriză nu le-am dat nimic, nu și-au creat nimic, ocazii, Coman nu prea a driblat, e foarte puternic, cu siguranță cel mai în formă jucător.

Jucător de clasă, am mai jucat la echipa națională împotriva unor jucători mari și nu înțeleg de ce nu face pasul într-un campionat mai puternic, merită, mi se pare un jucător extraordinar

-Vadim Rață, mijlocaș FC Voluntari

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”
VOLUNTARI - FCSB 1-2
Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”
Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Dobermannul
Dobermannul  •  01 Martie 2024, 12:03

Haterii ca haterii vorbesc de blat intre nas si fin dar uita ca Voluntriul echipa finului a interzis FCSB-ului un titlu acum cativa ani in penultima etapa trimitand anticipat trofeul la CFR Cluj. Apoi in situatia de acum blat era de banuit daca FCSB juca si in repriza a doua asa cum a jucat in prima. Era blat cu scopul de a salva Voluntariul de retrogradare... Dar haterii vorbes pentru ca ura lor e mai mare decat ... simtul ridicolului si oricum barfeste barfeste ca ceva tot va ramane.

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Martie 2024, 11:32

Rata se mira cum au pierdut meciul in 6 minute. Simplu, FCSB a jucat fotbal cel putin cele 6 minute si a fost suficient pentru a transa meciul. Iar daca ne uitam in urma si pe clasament ne lamurim de ce au fost necesare doar 6 minute. FCSB este liderul autoritar iar Voluntari se lupta din greu sa scape de retrogradare.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Martie 2024, 11:18
Postat de tallpaiadului pe 01 Martie 2024, 09:22

Maxim respect pentru declaratia lui Rata la adresa lui Coman, cuvinte sincere si pline de lauda, care dovedesc faptul ca Rata are un caracter frumos. Eu unul nu cred ca Florinel Coman ar reusi sa se impuna intr-un campionat mai puternic, dar mi-a placut de Rata ca a dat dovada de fair play adevarat.

Voi fcsb-iștii, va pupați singuri sub coada-ca maimuța!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează