FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vali Alexandru s-a supărat pe TAS: "Inteligenţii de acolo să ne spună şi cum punem în aplicare decizia de înlocuire"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 16:41

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat, vineri, agenţiei Mediafax, că, în cazul în care se confirmă hotărîrea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, instanţa de la Lausanne trebuie să spună şi cum să se pună în aplicare decizia de înlocuire a FC Rapid cu Concordia Chiajna în Liga I.

"Noi la LPF nu am primit nimic şi nici nu avem de ce să primim nimic de la TAS pentru că nu am fost parte la acest proces. Însă noi nu avem nimic nici de la FRF, am văzut doar declaraţia domnului Minea de la Chiajna. În cazul în care se confirmă, atunci inteligenţii de la TAS ar trebui să ne spună şi cum punem în aplicare decizia de înlocuire a Rapidului cu Chiajna", a afirmat, pentru Mediafax, Valentin Alexandru.

Oficialul Ligii susţine că nu a mai întîlnit în viaţa lui o asemenea situaţie şi că decizia de punere în aplicare a hotărârii TAS o poate lua numai Comitetul Executiv al FRF. "Eu în viaţa mea nu am mai întîlnit aşa ceva. Sînt de zeci de ani în fotbal şi aşa ceva de complicat n-am mai văzut. Vă daţi seama, ce putem face noi acum? Îi punem pe Vaslui şi Viitorul Constanţa să mai joace cîte un meci? Atunci o să sară ei în sus că joacă 36 de meciuri într-un sezon şi nu e corect. Dacă păstrăm actualul punctaj al Rapidului, iar nu e bine, pentru că poate Chiajna obţinea mai multe puncte în primele două etape. Nu ştiu ce o să facem, oricum, decizia de punere în aplicare a hotărârii TAS o poate lua numai şi numai Comitetul Executiv al FRF", a menţionat secretarul general.

Valentin Alexandru susţine că nu este corect felul în care a procedat TAS, judecînd la o distanţă mare de timp cele două capete de cerere ale Concordiei Chiajna. "Ce a făcut TAS nu este corect, asta este părerea mea. Primul capăt de cerere al Concordiei, în care se cerea anularea rezultatului barajului de menţinere în Liga I cu Rapid, a fost respins. Apoi, vin acum cu o altă decizie. De ce nu au judecat în stare de urgenţă ambele capete de cerere? Se anunţa înainte de începutul campionatului şi totul era clar de la început. Aşa totul este foarte complicat", a adăugat Alexandru.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (127)
polistul68
polistul68  •  04 August 2013, 00:18
Postat de sibelius pe 02 August 2013, 22:02

Da, aia de la TAS erau de vina ca ei bubuie de prostie si schimba regulile cum le trece prin cap.

nu vezi ca nu au nici o poztrie oficiala ? sa iasa si sa spuna..da, am gresit..eu au vrut o magarie, ca sigur le-a iesit ceva...degeaba aia nu fac nimic..niste javre care isi bat joc de fotbal...

dumi67
dumi67  •  03 August 2013, 14:14

nu ajunge ca esti o sluga aservita mafiotilor din conducerea fotbalului romanesc , mai esti si prost . tas -ul a judecat tinand cont de sistemul de licentiere pe care voi l-ati introdus . voi sunteti cei care ati inventat un baraj fara acoperire in regulamentul facut de voi . frf =incompetenti condusi de doi smecheri protejati de clasa politica din romania

romania_2007_mitroi
romania_2007_mitroi  •  03 August 2013, 10:28

Mafiotule! Ar cam trebui sa il iei pe Sandu, Mitica si trupa de perversi si sa plecati in IAD, mumiilor! Vreau sa vad cum cad capetele acestor cancere ale fotbalului romanesc. Imi pare rau de Rapid ca din cauza unor nesimtiti care nu isi vad decat proprile interese a primit ce a meritat. Decizia e cat se pare de CORECTA. De ce doar Poli(vicecampioana a Romaniei atunci), Craiova, Gloria Bistrita ( pentru doar cateva zeci de mii de euro) sau Arges sa fie retrogradate la comanda? Nu imi surade prezenta Concordiei I Liga 1, dar... alta variant nu vad posibila acum, in ceasul al- 13- lea. Deci...CORECTA decizia. Vreau sa vad capete taiate! CANCERE CU DOUA CLASE! Dragomir,Sandu - puscarie!!!

Vezi toate comentariile (127)
Comentează