FOTBAL  »  Superliga  »  ALEXANDRU TUDOR, REŢINUT DE LA DELEGĂRI!

Vasile Avram: "Tudor s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu răspundă la telefon!" :X

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2009 00:00

Preşedintele CCA, Vasile Avram, explică motivele care l-au determinat să ia hotărîrea de a-l reţine de la delegări pe Alexandru Tudor şi se declară dezamăgit de atitudinea centralului bucureştean după jocul din Giuleşti.

"Nu am reuşit să vorbesc cu Tudor nici pînă în acest moment, dar, din cîte am înţeles, el a făcut ieri un antrenament lîngă stadionul Lia Manoliu. L-am rugat pe fiul meu să discute cu el şi să mă contacteze dacă reuşeşte să-l contacteze. Am vorbit cu el vineri, l-am întrebat dacă are ceva probleme aşa cum fac cu toată lumea, a zis că nu are nimic şi că totul e în regulă.

Dacă ştiam că e bolnav chiar şi cu două ore înainte de meci aş fi făcut tot ce puteam ca să îl schimb. De aceea a fost reţinut şi Dan Petrescu de la delegări, pentru că mi-a ascuns faptul că Tudor este infectat. Alexandru s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu-mi răspundă la telefon acum. Indiferent dacă avea sau nu varicelă, era reţinut de la delegări în urma prestaţiei din Giuleşti", a spus Avram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  20 Octombrie 2009, 15:02

Aqum cateva sezoane, dupa meciul din Ghencea cand nu a dat 2 penalty-uri pt CFR in meciul cu steaua a stat ascuns, cica "a fost la sapa"! Tot asa a facut, nu a raspuns la telefoane! E un terorist pt fotbalul romanesc acest marlan d arbitru. Trebuie exclus din fotbal! Oriqum a facut prea multi bani din meciurile pe care le-a arbitrat!

 •  20 Octombrie 2009, 14:35
Postat de pe 20 Octombrie 2009, 12:37

Eu nu inteleg unde frate a furat Tudor asta in favoare Cfr-ului ? El e vinovat ca Marinescu a luat 3 boabe ca in curtea scolii ? Sa nu uitam ca golul rapidului a fost marcat din offside .Ca nu a dat 2 penalty-uri pai si cu alea scoru era 3-4 , ce va tot agitati atata.

uiti ca penaltiurile erau la scorul de 1-1 ? dar de la cluj se vede probabil altfel...boc boc..si lasati-ne!!!!!!!!!!!!!!!

 •  20 Octombrie 2009, 13:30

FARA ALBITRII STRAINI IN LIGA I E CEA MAI BUNA SOLUTIE DESFINTATI CCA SI ADUCETI ALBITRI DE AFARA GATA CU MAFIA FURT LA MECIU CU RAPID FURT LA MECIU BRASOV DINAMO UN PENALTI CLAR NEACORDAT BRASOVULUI SI MULTE ALTELE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează