FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 0-1

Vergil Andronache a explicat eliminarea lui Edi Iordănescu: „Le-a ținut partea arbitrilor de fiecare dată”

Edi Iordănescu a fost trimis în tribune FOTO: Alexandra Fechete +37   FOTO
Edi Iordănescu a fost trimis în tribune FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 23:12 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 00:07

Vergil Andronache (50 de ani), antrenor secund la CFR Cluj, a oferit un flash-interviu la finalul meciului câștigat de campioană cu UTA, scor 1-0. 

„Secundul” lui Edi Iordănescu a explicat eliminarea antrenorului principal al clujenilor, care a văzut cartonașul roșu în minutul 66, după o serie de proteste vehemente pentru un corner care i s-ar fi cuvenit.

Vergil Andronache: „Edi le-a ținut partea arbitrilor de fiecare dată”

„Așa este în fotbal, meseria de antrenor nu este una ușoară și atunci el a considerat că este destul de aproape de fază, așa a văzut. Eu consider că a fost un exces de zel din partea arbitrului, ar cam trebui să înțeleagă că și antrenorii sunt oameni. Cu atât mai mult că Edi de fiecare dată le-a ținut partea, nu a comentat. Nu a avut păreri negative despre ei, de fiecare dată i-a înțeles, pe românește. Cred că atunci ar fi trebuit să îl înțeleagă și domnul arbitru pe Edi.

Toate meciurile sunt extraordinar de grele, știm foarte bine că atunci când echipele joacă cu campioana sunt motivate la maximum, este logic să se întâmple așa. Este bine că am câștigat 3 puncte, vor conta foarte mult la final de campionat. Din punctul meu de vedere este important ce se întâmplă în ultima etapă de play-off, cine este cel mai bun să iasă campion”, a declarat Andronache la microfonul Look Sport+.

Totuși, Marius Bilașco, directorul sportiv de la CFR, are o altă variantă. „(Edi Iordănescu) mi-a spus după meci că ar fi depășit spațiul tehnic și că ăsta ar fi fost motivul real pentru eliminarea lui. Nu știu exact ce s-a întâmplat, am aflat după meci că asta s-a scris și în raportul de joc”, a declarat Bilașco la emisiunea „DigiSport Special”.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+33 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

Sunt fericit pentru gol, pentru că am câștigat 3 puncte. Nu a fost un meci ușor, în repriza a doua am intrat însă mai bine, mă bucur că am dat gol și am câștigat 3 puncte 
- Paulo Vinicius, CFR Cluj

Un adversar foarte bun, cu un joc de pase bun. Mi s-a părut că au avut multă viteză în benzi. A fost un meci greu, dar nu putem pasa meci de meci, există și meciuri în care trebuie să ne luptăm, să fim cu inima mai presus de orice.

Cred că am așteptat golul ăsta, nu am mai dat gol de mult din fază fixă. Să sperăm că vom marca mai mult din faze fixe, deși nu contează cum, contează să câștigăm. Vini s-a întors cu acest gol, să zic așa.

A fost puțin cam tare gazonul, de asta m-am și încărcat foarte tare. Per total aici e terenul bun, e OK. Eu spun că trebuie să o luăm meci cu meci, să fim serioși și să nu ne culcăm pe o ureche. Suntem un grup unit, așa am câștigat 3 campionate.
- Valentin Costache, CFR Cluj

Nu am fost echipa din ultimele două meciuri, nu ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Am întâlnit un adversar agresiv, care și-a dorit foarte mult victoria. I-am simțit foarte motivați, dar mă bucur că am reușit să câștigăm cele 3 puncte, cred că dacă tragem linie, acest lucru este pozitiv.

Îmi pare bine că ajut echipa, tot timpul am fost un om de echipă. Vreau să marchez pentru echipă, nu să ies eu în evidență. Aveam mare nevoie de cele 3 puncte, suntem o echipă care va crește de la meci la meci. Suntem un grup serios și cred că vom arăta din ce în ce mai bine 
- Ciprian Deac, CFR Cluj

Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Clasament Liga 1: CFR Cluj, din nou lider

Citește mai multe știri din Liga 1:

Informații de ultim moment despre noua arenă a lui Dinamo: „Nu va fi un simplu stadion” + unde ar urma să se construiască

Momentul în care Hagi l-ar fi scos din minți pe Rednic » Adevărul din spatele declarației: „Alții au pregătit echipa, nu eu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dora
dora  •  07 Martie 2021, 13:17

Era suficient sa ii dea un cartonas galben...dar ce sa faci, asa sunt arbitrii de la noi ...

ionica007
ionica007  •  07 Martie 2021, 10:09
Postat de andrei.f pe 07 Martie 2021, 07:45

Penibil și isteric iordănescu, pt un corner se dă atâta cu cu ru de pămănt !

Poate nu ai vazut meciul, caz in care afirmatiile tale sunt explicabile... Acel tusier a mai gresit nepermis ai inainte de cornerul clarissim. A inventat un off side, a intors un aut in favoarea Aradului... Si cand se aduna atatea, te mai si exteriorizezi. De multe ori iti vine sa spargi televizorul, specator fiind...

geogeo
geogeo  •  07 Martie 2021, 08:58

Vaaai, Edi tocmai i-a periat jenant pe arbitri inainte de meci si nerecunoscatorul asta il da afara?! Asa ceva nu se face domnule arbitru. Pai, cine o sa va mai perie? Lasand gluma la o parte, asta vine ca un fel de raspuns binemeritat dupa declaratiile gretoase ale lui Edi cu privire la arbitraj. In plus, totul a pornit de la un corner, adica de la mai nimic. La CFR e in fisa postului ca antrenorul sa faca presiune sau sa faca sluj la arbitri, pentru ca asta a fost reteta castigarii a cinci din cele sase campionate: arbitraje jenant de favorabile in 90% dintre meciuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează