FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dinamovistul școlit de Francesco Totti îi amenință pe rapidiști: „Eu nu mușc, dau goluri!”

Vestenicky, cu numărul 24
Vestenicky, cu numărul 24

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 18:52 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 19:09

Tomas Vestenicky (25 de ani) poate debuta pentru Dinamo chiar în derby-ul cu Rapid. Atacantul slovac a vorbit despre fotbaliștii care i-au marcat cariera și vorbește la superlativ despre Mircea Rednic. 

Tomas Vestenicky este ultimul venit în „haita” lui Mircea Rednic. Atacantul slovac are un parcurs interesant în carieră. În 2014 ajungea la AS Roma, loc unde susține că a învățat totul despre fotbal, de la mentori precum Francesco Totti sau Daniele De Rossi.

Vestenicky, pregătit pentru Dinamo - Rapid 

„Am început fotbalul în Slovacia, am plecat apoi la AS Roma și am evoluat în Italia, am avut o perioadă bună în Polonia, vin din campioanate bune. A fost bine, am mers acolo de tânăr, am jucat la Primavera. M-am antrenat și cu prima echipă, a fost o bucurie pentru mine.  

Cel mai mare și mai apropiat a fost Francesco Totti, pentru mine e cel mai bun. Dar au fost și alți băieți, cum ar fi De Rossi. Un băiat bun, fotbalist bun. Cei doi pentru mine au fost modele acolo. 

Am învățat multe. Când eram tânăr, credeam că sunt o vedetă, dar ei mi-au arătat ce înseamnă să fii smerit. Sunt băieți extraordinari, au jucat atâția ani în Serie A. În vestiar însă erau oameni obișnuiți, am învățat multe de la ei. De atunci am încercat să mă port ca ei”, a spus Vestenicky, conform Doar Dinamo.

Nu am prea mult timp la echipă, dar până acum ca metode de pregătire și cum vorbește cu noi mi se pare un antrenor bun, care înțelege fotbalul. Nici el nu e de foarte mult timp aici și sper că vom crește împreună. Muncim din greu la antrenamente și sper că va fi bine până la urmă. 

Știu despre Mircea Rednic că e unul dintre cei mai buni antrenori din România și că e foarte atașat de această echipă, fiind și jucător în trecut aici. Totul arată bine până acum. El va ajuta echipa și sper că și jucătorii îl vor ajuta pe el.
- Tomas Vestenicky

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Rapid

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kwartet
kwartet  •  23 Octombrie 2021, 23:27

tu ai jucat 20 de minute si ai atins de 2 ori mingea bah.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează