LIGA 1  ·  STEAUA

Vestiarul sare în aer? » Fanatik susţine că mai mulţi stelişti sînt în conflict cu Gâlcă: "Eu joc precum juniorii?"

Vineri, 18 Iulie 2014

La scurt timp după venirea la Steaua, Constantin Gâlcă are parte de probleme serioase, susţine Fanatik. 5 dintre cei mai importanţi fotbalişti din Ghencea ar fi nemulţumiţi de situaţia creată de noul tehnician.
Potrivit Fanatik, cei 5 sînt Cristi Tănase, Alexandru Chipciu, Adi Popa, Lukasz Szukala şi Paul Pîrvulescu.

"Tănase şi Szukala ar vrea să plece şi sînt supăraţi că în situaţia în care Gigi Becali şi Mihai Stoica sînt în închisoare, nimeni nu le spune clar care sînt perspectivele. Gâlcă se opune plecării celor doi şi în acest fel tensiunea din cadrul lotului creşte.

Alex Chipciu ar fi bulversat de alegerile tactice ale lui Gâlcă. Antrenorul l-a încercat în toate zonele la mijloc, dar şeptarul Stelei preferă să joace atacant, post pe care-l folosea Reghecampf. "Şi Iancu e variantă ca atacant, numai eu nu", s-ar fi plîns Chipciu.

Pîrvulescu e nemulţumit că antrenorul îl chinuie în banda dreaptă şi s-ar fi enervat şi în amicale, cînd a fost introdus de cîteva ori pe final de meci: "Eu joc precum juniorii? Am o vechime, am fost inclusiv căpitan la echipa asta!"

Adi Popa, absent cu Stromsgodset din cauza unei accidentări, ar fi avut primele contre cu Gâlcă în startul pregătirii. Antrenorul i-ar fi reproşat că a venit din vacanţă cu kilograme în plus, ceea ce ar fi produs o reacţie dură din partea mijlocaşului"

Comentarii (81)

tbone  •  19 Iulie 2014, 17:54

intr-o tara civilizata erati dati de mult in judecata pt prejudicierea imaginii clubului, fotbalului si a jurnalismului in general

corectu  •  19 Iulie 2014, 08:33

GSP-istii "lucreaza"pentru Petrolul.

corectu  •  19 Iulie 2014, 08:31

Inainte de meciul Stelei cu Strom Ivan(ovici)cel Groaznic da stirea la Look ca s-a intamplat ceva f.urat cu Varela.Ne trimitea la sursa site-ul Fanatik.Peste o ora Varela juca si f.bine.MINCINOSUL!

Vezi toate comentariile (81)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
13:00 Tenis, Calificări

Wimbledon

Eurosport
20:30 Volei, CEV Cup

Slovenia - România

Digi 3
Program TV complet

U21