FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Victor Piţurcă a dezvăluit cum a vrut Gigi Becali să-i stoarcă de bani pe arabi: "Din păcate nu s-a putut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 12:54

Victor Piţurcă, antrenorul lui Al Ittihad, formaţie care a reuşit să pună mîna pe doi dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei: Lukasz Szukala şi Lucian Sînmărtean, a dezvăluit care a fost planul lui Gigi Becali de a obţine mai mulţi bani pe cei doi fotbalişti.

Fostul selecţioner a spus că Valeriu Argăseală a fost omul prin care patronul Stelei i-a transmis mesajul.

"Am avut o discuţie cu Vali Argăseală. El îmi spunea «Bă, Piţi... Tu eşti de la Steaua, daţi şi voi 2 milioane de euro». La urmă mi-a zis că un milion şi jumătate este bine, dar nu se poate, din păcate pentru mine", a spus Piţurcă la Dolce Sport.

Victor Piţurcă nu are nici o victorie în cele şapte meciuri pe banca lui Al Ittihad, acesta reuşind pînă acum doar două rezultate de egalitate şi cinci înfrîngeri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
zweepslag
zweepslag  •  09 Ianuarie 2015, 21:55
Postat de luciann pe 09 Ianuarie 2015, 19:44

Pana ajung cei doi la arabi s-ar putea sa numai fie Piti antrenor! :)))

nu l plange pe bisnitar, ca asa ciudat si tolomac cum e va face treaba acolo dupa ce scapa de arabii puturosi din echipa!

zweepslag
zweepslag  •  09 Ianuarie 2015, 21:53
Postat de andrei.f pe 09 Ianuarie 2015, 19:34

Gigi a făcut foarte bine, dacă arabii nu au nici măcar 1,5 milioane euroi pentru cei doi jucători valoroşi, atunci să stea la Steaua, în teren sau pe tuşă !

steaua ciobaneassca[ca vad ca nu mai are sigla si trecut bolsevic)lacoma de bani zice ca nu are nevoie de serviciile celor doi,dupa cum poti citi si tu azi!

regele_jiji
regele_jiji  •  09 Ianuarie 2015, 20:38

Nu se exista euro in orient, acolo dolarul lucreaza bravii mei osteni, cateodata si rublele si yuanii, dar sa fie convertibile bancnotele! Voi nu stiti, va multumiti cu sil vu ple mesie in Franta sau in Anglia, desi aia nu inteleg nimic, dar sunt prea alcoolizati ca sa-si dea seama, mai ales pacatoasele alea ce zac pe strazi de le aduna dimineata cu wola! Recunosc, vali saracu este bun de trimis la negocieri in targul Vitan, dar cu limita de suma, altfel iti cumpara cu o suta de dolari husa volan de piele maybah original panda zabrauti, made in prc, bonus breloc bart simpson guaranteed by lisa!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează