FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Victor Pițurcă a tresărit la auzul veștii că Ianis Hagi ar putea ajunge la FCSB: „Nu trebuie să facă greșeala asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 09:11

Ianis Hagi (21 de ani) este principala țintă de transferuri a celor de la FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro, dar Victor Pițurcă îl avertizează pe Gică Hagi.

Victor Pițurcă nu ratează nicio ocazie să îl înțepe pe Gigi Becali și modul în care acesta conduce destinele celor de la FCSB. Fostul selecționer a tresărit la auzul veștii că Ianis Hagi ar putea ajunge la vicecampioana României.

Eu nu cred că Ianis trebuie să facă greşeala asta, să meargă la FCSB. I se poate întâmpla ce mi s-a întâmplat şi mie, şi lui Gică Hagi.

Eu aş prefera să mai rămână un an la Viitorul. După un an, ar putea să meargă la un club mare. Acum e important cum va evolua la naţională, dacă va juca titular, e îndreptăţit să joace. Dacă e introdus de Cosmin Contra şi joacă bine, Ianis are mari şanse să urce”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi face parte din lotul lui Cosmin Contra pentru „dubla” cu Norvegia și Malta din preliminariile EURO 2019.

Vezi și: 

Șumudică anunță că semnează în 3 zile: „30.000 de oameni în tribune, performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  07 Iunie 2019, 12:28

Mai piti felnicule... Mai baiatule... Ce ai? Ce-ai patit? Te-a muscat vre-o albina si iti aduci aminte cum carai valizele cu bani? Auzi la el... Blocheaza... N-ar fi mai bine s-o blocezi pe Vica ca... a inceput sa verse din ea... Mai bine te-ai strofoca sa gasesti vre-un dop sau altceva... Du-te nene si mai lasa-ne ca nici de magazioner de echipamente nu mai esti bun... Cauti un job? Am auzit ca cei de la spatii verzi cauta sefi de furtun!!!

204240819967275
Suda Dumitrescu  •  07 Iunie 2019, 12:24

De cateva zile un nou specialist ataca Steaua si in special pe Becali.....Marele specialist e Marele Piturca.....acesta de cand are pensii alimentare de platit il doare sufletul de altii......a uitat ca impreuna cu Paunescu l-au devalizat de bani pe ciobanul criticat azi ASPRU......aproape un an l-au imbrobodit cu cantece de sirena.sa-i vanda actiunile la Steaua.....ca acum sa faca pe filozoful......Liiceanui cel putin are fruntea de o palma.....asta o are de doua degete....semn de gandire profunda......caracterul omului il demasca......cand el va plati la club sa vorbeasca......

2070300296390090
Cristi Oprea  •  07 Iunie 2019, 10:57

Piti are dreptate. Niciun jucator de perspectiva nu are ce cauta la fecesebe. Toti s au ratat in ultimii 3 ani, de cand a iesit mioritul din inchisoare. Plus ca becali viseaza si la miliarde de euro, vezi ce pretentii are pentru Dennis man si florinel coman, irealiste pentru liga 1.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează