FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă s-a dezlănțuit la TV! Atac după atac la adresa lui Gigi Becali și a echipei sale: "Un sat fără câini, un amalgam de tâmpenii"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 18:22

Victor Pițurcă a luat la bani mărunți FCSB-ul și nu a menajat pe nimeni de acolo pentru greșelile făcute în ultimele luni. Fostul selecționer nu crede în ideea cu Dragoș Nedelcu fundaș central, de asemenea îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Zlatinski.

"Soluția cu Nedelcu pe postul de fundaș central mi se pare ilară. N-are nicio calitate pentru acest post. El e mijlocaș central. Și poate juca singur acest post. Adică într-un 4-3-3. Are calitățile necesare să țină singur acest post. Nu în doi cum joacă la FCSB. Oricum, niciodată fundaș central.

E logic ce a făcut Rădoi, că l-a chemat ca mijlocaș. Nu are cum să joace fundaș. Nu înțeleg de ce l-a scos în prima repriză după un meci foarte bun în prima etapă spunând atunci că n-a jucat bine. Ce să mai înțeleagă acest copil?", a zis Pițurcă la TV Digi Sport. 

...despre Zlatinski: La FCSB e un sat fără câini. Acolo e un amalgam de tâmpenii, nu îți poți da seama ce se întâmplă. Zlatinski e un fotbalist foarte bun, Craiova a greșit că l-a dat. Asta este părerea mea. Și pe Pintilii a vrut să-l dea afară. Eu am intervenit atunci și am zis că e foarte bun. Acum la FCSB sunt jucători foarte buni la mijlocul terenului. 

...despre Andrei Vlad: "Andrei Vlad are calități foarte bune, dar nu pentru FCSB. Poate juca la o altă echipă, unde presiunea nu este mare. Nu e o soluție să fie al 3-lea portar. FCSB a făcut o mare greșeală că nu au avut un portar de rezervă. Ea s-a materializat cu ratarea calificării, prin care s-au pierdut enorm de mulți bani". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  05 Septembrie 2018, 11:57
Postat de Stefan Neamtu pe 04 Septembrie 2018, 19:47

Pai bine mai piturca nu tu l-ai adus la Steaua, și acum văzând ca lumea vine tot la echipa lui și nu la liga a 4-a dai cu noroi la mâna care te-a hrănit . Așa vei muri de grija altuia , dacă fcsb nu e Steaua ce *** te mai interesează barbugiule ce face chiar dacă e masochist și îi place să se nayă singur ca romanul .

L-a hranit Becali pe Piturca, sau Piturca pe Becali? Hai sa vedem: 1. Piti l-a adus la Steaua 2. In primul an de existenta al FCSB-ului Piturca face scheletul unei echipe care era bazata pe fostul tineret al Stelei: Radoi, Paraschiv, Ogararu si Nesu. Acea echipa infrunta Liverpool si a fost aproape s-o elimine. 3. Scheletul acelei echipe a dus greul sezonului din 2006. 4. Revine la FCSB si intr-o singura vara cladeste o alta echipa cu jucatori precum Gardos, luat pe 30.000 de euro, vandut pe 6-7 milioane. 5. La recomandarile lui Piturca, Becali (dupa cum recunoaste) ii cumpara pe Chiriches (anonim pana cand a ajuns la FCSB), Pintilii, Chipciu, Tatarusanu si Stanciu. Tatarusanu a adus o gramada de bani prin evolutiile sale in poarta, Pintilii vandut de doua ori de Becali, Chiriches 8 milioane, Stanciu 9 milioane, Chipciu 3.5 milioane + incasari enorme pana in decembrie 2014 din meciurile europene. Am vaga impresie ca Becali a castigat 90% din banii din fotbal datorita lui Piturca. Piturca este un antrenor/selectioner excelent. Nu este platit de mila, este platit pentru ca are o capacitate de selectie foarte buna, creaza o echipa solida, descopera jucatori care vor valora milioane de euro. Nu degeaba dupa generatia de aur singurele performante ale echipei nationale sunt facut de catre el sau pe baza echipelor formate de el. Europeanul de tineret, 3x Euro, 2008 unde am iesit cu capul sus dintr-o grupa cu campioana mondiala si cea europeana + locul 3 in lume, olanda.

catalynn
catalynn  •  05 Septembrie 2018, 02:54

Nu ca era, ci este cu Steaua! Si cand PIti spune ca Steaua e aia din Ghencea nen'tu jiji tace sau rade manzeste! De ce?! Pai pt ca stie ca Piturca a fost acolo cand au facut manaria aia din 2003, stie toate detaliile, pe un slujitor fcsbist il poate duce jjjijji de nas cum vrea el, ii poate arata ce acte trase la Xerox vrea ca pune botul, Piturca nu! Respect Piti si forza Steaua!!!

voinea72
voinea72  •  04 Septembrie 2018, 22:44

Da' "pitzi"...de ce comenteaza de FCSB? Ca el era cu CSA? *** ***... ***!! ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează