FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Adrian Porumboiu, despre introducerea sistemului VAR în Liga 1: „Îl aștept la fel cum aștept să învie soacră-mea!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 13:05

Adrian Porumboiu (69 de ani), fostul mare arbitru, a vorbit în direct la GSP Live despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. 

Începând cu sezonul competițional 2020-2021, Liga Profesionistă de Fotbal va implementa sistemul de arbitraj video (VAR) la meciurile disputate în Liga 1. (DETALII AICI) 

Fostul arbitru consideră că sistemul VAR nu subminează autoritatea arbitrilor. 

„Aștept introducerea VAR în Liga 1 în aceeași măsură în care aș aștepta să învie, Dumnezeu s-o ierte, soacră-mea. Ce treabă am eu? Pentru mine e fără nici un fel de importanță. N-am niciun punct comun și chiar nu mă interesează acest subiect. Într-adevăr, ca om care mă mai uit și eu la unele meciuri mai importante din Liga 1, VAR-ul este o soluție. Chiar dacă unii spun că diminuează din autoritatea, din personalitatea unui arbitru. 

Important este ca decizia să fie corectă, o decizie importantă este mult mai importantă decât așa zisa personalitate a unui arbitru.Personalitate înseamnă să iei deciziile corecte. Dacă te ajută să fii corect, să dai decizii corecte, sistemul este mai mult decât benefic pentru fotbal și pentru competiție”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP Live. 

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Cum a ratat Ionuț Negoiță toate „perlele” lui Becali! Și-a bătut joc de 3 transferuri ULUITOARE: „Sunt prea mulți bani”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sittingbull
sittingbull  •  28 Februarie 2020, 13:59

De acord!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează