FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - ASTRA 1-1

VIDEO Aruncaţi în Dunăre » Gălăţenii încurcă granzii: după 0-0 cu Petrolul, au scos remiză şi cu Astra: 1-1!

Tudorie le-a tăiat aripile giurgiuvenilor
Tudorie le-a tăiat aripile giurgiuvenilor

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:26

Egalul de aseară mai mult încurcă formaţia din Giurgiu decît ajută gazdele.

Astra nu mai sperie pe nimeni. Formaţia lui Protasov se îndepărtează tot mai mult de lupta pentru titlu. Aseară, ar fi putut rezolva meciul, la 1-0, fie prin Alibec, fie prin Enache, însă oaspeţii şi-au aruncat la coş şansele la o victorie prin imprecizia de la finalizare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Degeaba Alibec şi De Amorim au conlucrat perfect la faza de 0-1. "Eurofantasticii" din Giurgiu au crezut că simpla lor prezenţă pe teren va asigura punctajul maxim din joc, însă socoteala din mintea lor a fost dejucată de gălăţeni.

Tot încercînd să obţină măcar un punct, Oţelul a reuşit ce şi-a propus. De-abia introdus pe teren, Stoian l-a lăsat cu ochii-n nocturnă pe Jaozinho, Ben Youssef era cu mintea la vestiare, iar Tudorie l-a învins pe un Lung junior nesigur.

Dunărenii încă mai speră, Selymes le-a dat încredere, nu doar i-a pus pe picioare, acum timpul e principalul duşman al formaţiei moldave.

"La cum am jucat repriza a doua, meritam chiar să învingem. Stăm bine fizic. Încă sperăm să ne salvăm de la retrogradare" (Tibor Selymes, antrenor Oţelul)

"Mai sînt multe de pus la punct la echipă. O să vedem ce va fi în perioada următoare ce vom face. Alibec este unul dintre jucătorii ce vor continua din iarnă" ( Oleg Protasov, antrenor Astra)

640919-otelul-astra-1-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează