FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC BOTOŞANI 2-1

VIDEO BrandaZEU! CS U Craiova a învins-o pe FC Botoşani, 2-1, cu un gol fantastic al argentinianului

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 22:30

CSU a tranşat aseară victoria printr-un gol de poveste al închizătorului Brandan şi a ajuns astfel la 7 partide consecutive fără înfrîngere în Liga 1


Meciul vedetelor contra clasei muncitoreşti. Jucători aduşi pe bani mulţi, bine cotaţi, versus jucători cu salarii mici, lipsiţi de sclipirea starurilor din Bănie.

Click aici pentru VIDEO!

Toate acestea, completate de bătrînul stadion "Ion Oblemenco", arenă care îşi dă ultimele suflări şi aşteaptă să fie "reîncarnată" într-o variantă nouă, sînt o reţetă sigură pentru spectacol. În primul sfert de oră, nivelul a fost mult sub prestaţiile din ultima vreme ale cele două echipe. Însă Băluţă (28) a tras clopotele trezirii printr-un gol marcat după centrarea bună a lui Vătăjelu şi calitatea jocului a crescut semnificativ.

Tudor, înger şi demon
În ciuda golului marcat, actorul principal al primelor 50 de minute a fost "centralul" Alexandru Tudor. Acesta a dictat penalty-ul din care Vaşvari a egalat. După lovitura de pedeapsă, Tudor i-a arătat fundaşului botoşănean Ngadeu două cartonaşe galbene şi implicit pe cel roşu. Ambele decizii au fost corecte.

Gol de poveste
După eliminare, echipa lui Grozavu nu a mai putut ţine pasul şi a primit lovitura de graţie din partea lui Pablo Brandan. Mijlocaşul oltean a executat incredibil o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea ajungînd direct în vinclul porţii apărate de Lazar.


"Îi dedic această victorie lui Bancu. Sîntem foarte mulţumiţi de jocul nostru, care s-a schimbat radical în bine de cînd a venit nea Sorin Cîrţu"
Pablo Brandan, mijlocaş CSU Craiova

"Arbitrii din România fac doar ce vor ei. Nu e normal! Aşa am primit 4 cartonaşe galbene şi am fost suspendat, am primit şi roşu pentru că aşa au dorit ei! Nimeni nu îi trage la răspundere pentru deciziile greşite. Nu e normal!"
Pablo Brandan, mijlocaş CSU Craiova

Se contrazic oltenii!
Deşi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a îndemnat publicul craiovean să vină la meciul de ieri pentru că este ultimul jucat pe "!Ion Oblemenco", înainte de dărîmarea arenei în vederea construirii uneia noi, managerul general al CSU, Felix Grigore, a contrazis-o înainte de meci: "Este unul dintre ultimele meciuri de pe «Ion Oblemenco», dar sigur nu este ultimul. Vom mai juca aici"

9 meciuri consecutive fără înfrîngere în toate competiţiile a adunat CSU în acest sezon

640001-caseta-csu.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:55

efectiv zidul ala a fost pus de pomana..)) la 2 m de ei a trecut balonul sutat de brandan. e drept, a fost un sut naprasnic si direct in vinclu.

craiova
craiova  •  02 Noiembrie 2014, 14:54

In articol ati pus declaratia lui Brandan cum ca a primit al 4-lea cartonas galben. In caseta tehnica a jocului , totusi , cartonasul galben i-l dati lui Vatajelu , desi in momentul acoradrii era o distanta de 7-10m intre cei doi si era evident faptul ca el a primit cartonasul galben. Nu va inteleg ...

instigatorul
instigatorul  •  02 Noiembrie 2014, 14:23

jucători cu salarii mici, lipsiţi de sclipirea starurilor :):) Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează