FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

VIDEO Budescu are un rival pe măsură printre antrenorii din Liga 1: gol dintr-o poziție imposibilă!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 19:58

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a reușit câteva execuții rafinate în timpul unui antrenament. 

Constantin Budescu are concurență în Liga 1. Mijlocașul Astrei este reperul în materie de execuții spectaculoase în România, golurile marcate din parcare, la propriu, fiind celebre. Marius Croitoru a demonstrat că se poate ridica la nivelul fotbalistului de la Astra și a trimis mingea în plasă de la aproximativ 10 metri din spatele liniei porții.

VIDEO // Croitoru, gol din spatele porții

Liga 1, întreruptă de coronavirus

Din cauza pandemiei de coronavirus, Federația Română de Fotbal a decis astăzi amânarea tuturor competițiilor până la data de 31 martie. FC Botoșani ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la 20:30, în deplasare la Craiova, într-un meci din runda cu numărul 3 a play-off-ului. 

Vezi și:

Liga 1, întreruptă din cauza coronavirusului » Craiova are altă variantă decât cea propusă de FRF: pauză până pe 15 mai

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  12 Martie 2020, 22:35

Croitoru a fost un fotbalist foarte tehnic si creativ si dovedeste ca este si un antrenor de perspectiva care joaca bine tactic si motiveaza foarte bine fotbalistii... in plus are si aptitudini de scouter, a adus multi fotbalisti buni gratis la Botosani...succes Croitoru!

forzzainter
forzzainter  •  12 Martie 2020, 22:22

Adevarul e ca a fost un jucator f bun si tehnic si de executie. Foarte grele executiile, un mare bv!

kamouniyak
kamouniyak  •  12 Martie 2020, 22:19

Ma, da-o-ncolo....de 2 ori la rand...Aia a lui Budescu a fost cu interiorul, mai usor. Astea ale lui Croitoru sunt super grele. N-am vazut asa ceva nici la fotbalistii mari internationali. Cum se opreste mingea a 2-a oara e incredibil

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close