FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 4-0

VIDEO Cavalerii Regelui » Pandurii a fost călcată în picioare la doar patru zile după ce se umpluseră de laude: 0-4 cu Viitorul

Nicoliță și ceilalți fotbaliști de la Viitorul au savurat pe deplin reușitele de ieri după-amiază // Foto: Alex Nicodim
Nicoliță și ceilalți fotbaliști de la Viitorul au savurat pe deplin reușitele de ieri după-amiază // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 21:46

Elevii lui Hagi au făcut spectacol de zile mari în faţa unui adversar care nu şi-a creat absolut nici o ocazie.

Gică Hagi a oferit românilor nopţi albe în '94, i-a scos în stradă de nenumărate ori, copiii aveau tricouri scrise pe spate cu vopsea, cu numărul 10 şi cu numele lui, plecau de la joacă pentru a-l urmări jucînd la Barcelona sau la Real şi mulţi au ajuns să iubească fotbalul datorită lui. Acela a fost Hagi jucătorul, idol pentru copii, adorat de toţi microbiştii români şi iertat atunci cînd mai greşea.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

"Regele", înjurat din start
Hagi antrenorul e la polul opus. El, cîndva "Regele" fotbalului românesc, a ajuns să fie huiduit pe toate stadioanele. Fanii adverşi îşi varsă supărarea asupra sa pentru orice decizie a arbitrului împotriva favoriţilor lor. A fost scuipat şi înjurat în Giuleşti, iar la Chiajna o mînă de oameni, susţinători ai Pandurilor, poate dintre cei ce în urmă cu 21 ani îl cereau preşedinte, l-au luat în vizor încă din minutul 3, cînd Kovacs a dictat penalty la duelul dintre Mitriţă şi Shalaj, iar Mitrea a deschis scorul.

Decizia a fost corectă, dar ce mai contează?! Victoriile surprinzătoare din trecut, cînd Viitorul s-a salvat de la retrogradare cîştigînd în Ghencea, în Ştefan cel Mare, au şters cu buretele toate clipele frumoase pe care Gică le-a oferit românilor.

Adversarii sînt numere
Ignoră înjurăturile, nu le dă importanţă. E atent la joc, strigă întruna, vocea sa răsună. La fiecare fază îşi aşază jucătorii. Se enervează şi se abţine cu greu de la a scăpa şi el o înjurătură. Deşi adversari îi sînt fotbalişti cunoscuţi precum Pintilii, Nistor sau Roman, Hagi nu le pronunţă numele.

"Atenţie la 10!", "Du-te după 14!" sau "Rămîi cu 9!" sînt indicaţiile sale. Aproape fără excepţie încep cu un "Băăă!". Cerinţele sale sînt uneori de neconceput pentru elevii săi, care privesc miraţi către el atunci cînd le cere să dea nişte diagonale şi nişte pase care, poate, doar lui i-ar fi ieşit în urmă cu două decenii.

Pandurii, una dintre performerele acestei primăveri, a fost de nerecunoscut. Pintilii, Nistor, Roman sau Anton parcă s-au întrecut care să-l dezamăgească mai mult pe Anghel Iordănescu, aflat în tribună.

Dincolo, erou a fost Benzar. Mai întîi a făcut 2-0 după o pasă la portar greşită a lui Momcilovici, apoi a marcat a la Marco van Basten în finala CE 1988. "Regele" are toate motivele să surîdă, "mînjii" lui chiar joacă fotbal!

"Etapa viitoare, cu Steaua, vreau punct sau puncte. Nu va fi ciudat să jucăm în Ghencea cu puţini spectatori. Eu sînt obişnuit. Am 100 de oameni la fiecare meci acasă, iar galeria e formată din fratele lui Mamele şi 5 prieteni de-ai săi" :) (Gică Hagi, antrenor Viitorul)

"Asta e mentalitatea fotbalistului român! Am cîştigat cu Steaua şi ne-am crezut invincibili. Îmi asum răspunderea pentru acest rezultat. Vor fi schimbări în primul «11» la partida următoare!" (Edward Iordănescu, antrenor Pandurii)

655700-viitorul-pandurii-4-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bodega
bodega  •  21 Martie 2015, 03:32

Am pus la siguranta 100 de roni p victoria Viitorului...anul trecut a fost Vasluiul,in tur Ceahlaul,iar acu Pandurii...ce sa zic forta Steaua? :)))

yeatsron
yeatsron  •  20 Martie 2015, 20:12

daca era dinamo sau alta echipa care nu e pro shtoaia, aveau titluri cat casa ca a fost blat. asa, slugoii de la gazete ai machidonilor pun un astfel de titlu de 2 lei. tolontane, unde ti-e coloana vertebrala?

daculliber
daculliber  •  20 Martie 2015, 17:31

Care o fi fost cota la pariuri pt o victorie a Viitorului la mai mult de 3 goluri? Follow the money...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close