FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CFR CLUJ 2-2

VIDEO Egalați pe final! Timișoara a condus tot meciul cu CFR Cluj, dar ardelenii au revenit în prelungiri și au dat două goluri, scor 2-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 19:52

ACS Poli Timișoara a terminat la egalitate în etapa a doua din play-out cu CFR Cluj, scor 2-2, după ce timp de 90 de minute bănățenii au condus la două goluri diferență.

Vezi meciul liveTEXT

ACS POLI - CFR CLUJ 2-2
Au marcat: Ov. Popescu 10, Zicu 43 p. / Camora 90+1, Petrucci 90+4

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Formația gazdă a deschis scorul încă din minutul 10, când Ovidiu Popescu a reluat din careu o minge venită de pe dreapta de la Elek.

Reușita de 2-0 a venit înaintea pauzei dintr-un penalty executat de Ianis Zicu. Balaj a dictat lovitură de pedeapsă în urma unei intervenții neglijente a lui Coelho asupra lui Elek.

CFR Cluj a rămas în 10 în minutul 58, după ce Andrei Mureșan l-a faultat pe Hernandez. Centralul i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a trimis la cabine.

În prelungirile partidei, CFR Cluj a marcat golul care a anunțat revenirea echipei. Când totul părea pierdut, Petrucci a marcat golul egalizator și clujenii au plecat cu un punct de pe terenul Timișoarei.

CFR Cluj ocupă locul 3 în play-out, cu 18 puncte, în timp ce Timișoara este pe 5, la 3 lungimi în spatele ardelenilor.

Echipele de start:

ACS Poli: Strauss - Belu, Torres, Scutaru, D. Popescu - Llorente, Melinte - Hernandez - M. Popescu, I. Zicu - Elek
Rezerve: Smaranda, Bocsan, Suarez, Doman, Jenkins, De Santana, Pisas

CFR Cluj: T. Marc - Coelho, A. Mureșan, L. Goian, Camora - Tomislav, Petrucci, Ruiz - Jakolis, Cr. Lopez, Păun
Rezerve: Vâtcă, Tinc, Larie, Nascimento, Negruț, Nouvier, Bud

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
reality
reality  •  14 Martie 2016, 16:13

mda..... poate ca as fi de acord, numa' ca onor domnu arbitru a aratat 3 minute de prelungire si golul 2 al clijenilor a fost in minutu' 4 de prelungiri..... deci e ca in Romania, dreptatea are capu spart si nimeni nu e vinovat... poate numa daca gaseste SRI-DNA vreun vinovat pe "ambientale". Asta nu absolva de vina echipa lu domn primar "power flower" care visa la apa calda din vestiar cana a luat 2 boabe de la CFR

polistul68
polistul68  •  14 Martie 2016, 08:35
Postat de baba_yaga pe 13 Martie 2016, 20:01

Mare pocinog mare, Bragadiru a fost egalată în ultima secundă!

majoritatea echipelor din campionat au in spate fuzionari, rebrenduiri, schimbari de nume...da, nu e un lucru bun, dar asta e Romania...macar aceasta Bragadiru-Recas-Tnisiaora traieste din banii timisorenilor..marile Steaua , Dinamo, Pandurii, au profitat zeci de ani de banii romanilor...

tzunny
tzunny  •  14 Martie 2016, 01:35

CeFuRa din nou..

Vezi toate comentariile (39)
Comentează