FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Poveste memorabilă cu Ilie Dumitrescu din vestiarul Stelei, în ziua în care a împlinit 51 de ani: „Îi înnodau șireturile și cravata, era un pedant”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:48

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a împlinit astăzi 51 de ani. 

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, Petre Grigoraș, fost jucător la Steaua între 1989 și 1990, a rememorat unele întâmplări amuzante petrecute în vestiarul roș-albaștrilor, unele avându-l protagonist pe Ilie Dumitrescu, cu care a fost coleg pentru o scurtă perioadă. 

„A fost un impact foarte mare când am ajuns la Steaua. În vestiar, erau plăcute șicanele pe care Adrian Bumbescu i le făcea lui Ilie Dumitrescu pentru că Ilie era un pedant. 

Încă de atunci, se îmbrăca foarte bine și era puțin luat la mișto de jucătorii mai vechi. Îi mai înnodau șireturile, îi mai înnodau cravata sau mânecile de la cămașă. Se mai făceau glume pe seama lui”, a spus Petre Grigoraș, la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Ilie Dumitrescu a evoluat pentru Steaua București între 1986 și 1994, perioadă în care a reușit 71 de goluri în 165 de meciuri în Liga 1 și și-a trecut în palmares 4 titluri, 3 Cupe și o Supercupă. „Mister” a revenit în Ghencea în 1998, de unde și-a încheiat cariera de jucător. 

  • foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Vezi și: 

Ilie Dumitrescu la 51 de ani! 5 declarații FABULOASE: „Și când duc gunoiul am un stil al meu” + ce sfat tulburător a primit de la mama sa: „La două zile a murit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
137729076992236
Conache Pavel  •  07 Ianuarie 2020, 05:35

La multi ani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează