FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO + FOTO Jucătorii lui FC Botoșani, surpriză pentru Marius Croitoru! Au intrat peste el în conferință și au început să cânte: „Cine e în play-off?”

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 13:52

FC Botoșani a organizat în această dimineață conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași, de luni, 24 februarie din ultima etapă a sezonului regulat, la ea participând antrenorul Marius Croitoru și jucătorii Andrei Patache și Marko Dugandzic.

În timp ce Marius Croitoru vorbea despre performanța realizată de FC Botoșani în acest sezon, toți jucătorii și antrenorii clubului botoșănean au intrat în sală de conferințe cu confetii, dar și un tort în formă de teren de fotbal pe care scria „play-off”. „Cine este în play-off? Cine este în play-off? Botoșaaaaani, Botoșaaaani”, au strigat fotbaliștii botoșăneni.

„Nu sunt mulțumit cu locul 6” 

Tehnicianul botoșănenilor a vorbit despre partidele din play-off și spune că nu se mulțumește cu locul 6, care este asigurat în acest moment. FC Botoșani se gândește la cupele europene. 

„Ne-am dorit mult să ajungem în acest moment. Îi felicit și vreau să le mulțumesc tuturor, dar și celor care au jucat în prima parte a sezonului, chiar dacă au plecat la alte cluburi. A fost o bucurie frumoasă. Ne-am bucurat o zi sau două, după care am trecut la muncă pentru că nu am realizat nimic. Este un loc 6, dar îi obligă la mai mult. Dumnezeu știe ce va fi în play-off. Nu sunt mulțumit cu locul 6. Vreau mult mai mult pentru că acești băieți pot realiză mult mai mult. Nu-mi este teamă de niciun adversar și vom jucă doar la victorie fiecare meci. Trebuie să câștigăm cu Poli Iași, după care vedem ce va fi în play-off.”, a declarat Marius Croitoru. 

Jonathan Rodriguez este noul căpitan!

După plecarea lui Andrei Miron la FCSB, Jonathan Rodriguez a fost desemnat noul căpitan al echipei FC Botoșani, iar al doilea căpitan va fi Andrei Chindriș. 

„Vreau să te felicit pentru tot ce ai făcut pentru această echipă și meriți din plin să fii căpitanul echipe FC Botoșani. Eu îți mulțumesc din suflet”, i-a transmis Marius Croitoru lui Rodriguez. Argentinianul a surprins conducerea clubului când a cerut în contract prima pentru titlu. „Eu sincer cred că putem chiar să câștigăm titlul. Suntem aproape. Au rămas surprinși cei din conducere, dar au timp 3 luni să pregătească prime pentru baieți”, a spus Rodriguez.

Citește și: 

Situație inedită în Liga 1: Marius Croitoru, tehnicianul momentului, e antrenor de portari! E aproape să ducă echipa în play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  20 Februarie 2020, 16:49

FC Botoșani a organizat în această dimineață conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași, de luni, 24 ianuarie din ultima etapă a sezonului regulat, la ea participând antrenorul Marius Croitoru și jucătorii Andrei Patache și Marko Dugandzic. ==================================================Luni,24 ianuarie este ultima etapă a sezonului regulat, jurnalist de la fițuica de împachetat pește?Eu știam că este vorba despre 24 februarie,jurnalist formaț la Spiru Haret. Corectează-ți articolul că te faci de râs.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close