FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI 5-0

VIDEO Hagi rămâne pe primul loc în Liga 1 și scoate la rampă încă un fotbalist, 5-0 cu ACS Poli

Morar a înscris 15 goluri în Liga 1 în cariera sa
Morar a înscris 15 goluri în Liga 1 în cariera sa

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Timișoara e perfectă pentru adaptarea la Ovidiu a stilului Barcelonei. Jocul favorit al lui Hagi funcționează și pe teren, nu numai în teorie, cu condiția s-o ai pe Poli adversară, pentru că ea îți permite să intri cu mingea în poartă. La propriu!

Vlad Morar a marcat devreme pentru 1-0, în urma unei faze încurcate, un corner bătut scurt, continuat cu mingea trimisă în careu și respingeri haotice, din care mingea se urca pe jucători ca un gândac de care te chinui să scapi. Morar a încheiat coșmarul din careu. 1-0, așadar.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Goluri ușoare

Desfășurarea a urmat planul ideal al modelului pe care îl copiază Hagi în Dobrogea, fotbalul în care o echipă pasează din aproape în aproape până când un jucător ajunge în situația în care îi e mai greu să rateze decât să înscrie. S-a făcut 4-0 cu trei goluri date cu poarta goală! Morar a mai marcat de două ori, apoi i-a pasat lui Chițu.

Fazele puteau avea "replay" pe ecran, pentru că rețeta s-a repetat de trei ori, cu mingea întoarsă de un om al Viitorului în fața porții. Portarul Straton a rămas de fiecare dată în afara cadrului, năucit de numărul adversarilor care avansau până lângă el.

Goalkeeperul crescut la Rapid a fost victima experimentului "Barcelona contra amatorilor".

Cinci!

La începutul reprizei a doua a primit o misiune un pic mai ușoară, s-a trezit față în față doar cu Coman, n-a mai fost singur contra a doi adversari.

Atacantul-promisiune al lui Hagi n-a greșit, a finalizat ca un vârf experimentat, pe lângă Straton. 5-0. Nu despre scor a fost vorba neapărat. Mai mult despre distracția unei echipe tinere și talentate în compania unui oponent care n-a știut de ce s-a prezentat la stadion. Timișoara lui Popa n-a jucat apărare-contraatac, nu a făcut nici presing, a asistat la spectacol.

Și la încă un brevet înregistrat de Hagi. Vlad Morar, un tânăr al cărui talent era mai mult bănuit decât demonstrat, chiar pare capabil să devină fotbalist!

 "Când iei patru goluri trase la indigo, ce să mai zici? N-am jucat în niciun fel, e de nedescris ce am făcut noi! Pasă în spatele apărării, au rămas singuri cu mine și gol! Numai așa ne-au marcat! Dezastruos am jucat! Noi nu pricepem să muncim, n-o să facem nimic!"
Cătălin Straton, portar Poli Timișoara

"Probabil, în viața unei echipe vine o zi când jucătorii nu mai pricep ce se petrece cu ei pe teren. Asta a fost azi. Ne-am făcut de râs, plecăm de la Ovidiu jumuliți. Mă întreb ce s-a întâmplat și n-am răspuns. Ce-o fi mai departe, dracu' știe!"
Ionuț Popa, antrenor Poli Timișoara

"Ne-a fost frică de Timișoara un pic, că ne bătuse de două ori. Mă bucur pentru Morar, e un atacant talentat, are nevoie doar să fie la un nivel OK din punct de vedere fizic. Purece e în creștere mare și el"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Domnul Hagi ne-a certat după ce am pierdut la Giurgiu, în etapa trecută, și se pare că reproșurile ne-au trezit. Sper să rămânem pe primul loc și după play-off, ne batem cu Steaua. Am ieșit la pauză fiindcă eram accidentat"
Vlad Morar, atacant Viitorul

viitorul acs poli 5 0

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  26 Februarie 2017, 14:34

Daca deja poate fi considerat un jucator promitator...se cam grabesc domnii ziaristi. meciul asta a fost antrenament cu public.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  26 Februarie 2017, 11:22

mda.... vin meciurile cu finul Becali. Steaua nu s-a refuzat / n-a fost refuzată niciodată! dar FCSB-ul?!

sexilian
sexilian  •  26 Februarie 2017, 09:51

face-ti loc,face-ti loc,***,***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close