FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Înlocuitor pentru Pulhac » Dinamo a găsit fotbalistul perfect: ieftin, de "naţională" şi cu salariu mic

Pejovici a jucat în carieră la FK Grbalj, Mogren Budva şi Jagiellonia
Pejovici a jucat în carieră la FK Grbalj, Mogren Budva şi Jagiellonia

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 01:22

Roş-albii au pus ochii pe fundaşul stînga Luka Pejovici, cu 22 de selecţii la "naţionala" Muntenegrului.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU EVOLUŢIILE LUI PEJOVICI!

Dinamoviştii continuă să răsfoiască CV-uri cu diverşi fotbalişti ieftini sau liberi de contract în speranţa că va găsi transferul ideal. Roş-albii caută jucători pentru posturile de mijlocaş defensiv, fundaş dreapta şi apărător stînga. Pe banda stîngă întrucît Cristi Pulhac încă nu se ştie dacă va dori să-şi prelungească acordul scadent vara viitoare!

"Cîinii" s-au oprit pentru acest post la Luka Pejovici, un fotbalist care are 22 de selecţii la echipa naţională a Muntenegrului, acolo unde evoluează alături de rapidistul Vladimir Bozovici. Fundaşul stînga de 1,84 metri a bifat prezenţe la prima reprezentativă şi în campania de calificare pentru Campionatul European din Ucraina şi Polonia, joacă la Jagiellonia Bialystok (locul 10 în Polonia) şi îşi doreşte o nouă provocare.

Cum şi conducerea polonezilor a fost de acord să se despartă de Luka, acesta ar putea ajunge în Ştefan cel Mare pentru aproximativ 150.000 de euro şi un salariu stagional de 130.000 de euro, plus bonusuri de performanţă.

15 meciuri a jucat Pejovici pentru Jagiellonia în sezonul trecut, fără să reuşească să marcheze

550.000 de euro este cota lui Pejovici conform site-ului specializat transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

"Bonetti nu pleacă nicăieri!"
Nicolae Badea a infirmat ieri pentru GSP.ro zvonurile conform cărora Dario Bonetti ar fi ameninţat că părăseşte Dinamo dacă nu se vor face achiziţii. "Bonetti are un raport contractual cu Dinamo pe doi ani, la fel ca şi întreg staff-ul său, deci nu se pune problema ca antrenorul să nu fi semnat contractul. Ambele părţi sînt decise să continue, neexistînd semne de întrebare sub aspectul continuării colaborării din partea nici uneia dintre părţi!", a declarat preşedintele CA al "cîinilor".

"Naţionala mică" se mută la Dinamo II
Dacă la echipa mare încă nu se fac transferuri răsunătoare, scouterii clubului din Ştefan cel Mare continuă să aducă tineri talentaţi pentru Dinamo II. Ultimul venit este Steliano Filip (17 ani), un mijlocaş ofensiv care sezonul trecut a evoluat pentru FC Baia Mare.

A venit Tendeng!
Dinamoviştii au mai adus un mijlocaş african în probe, după ce, vineri, la antrenamente a apărut senegalezul Mansaly Boubacar. Paul Tendeng, un mijlocaş de 20 de ani, component al echipei naţionale de tineret a Senegalului, se pregăteşte cu roş-albii, Bonetti urmînd să decidă dacă acesta va fi luat în turneul de pregătire din Austria. Tendeng joacă în ţara natală, la Casa Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
phoneme
phoneme  •  20 Iunie 2012, 14:46

://mysport.gsp.ro/phoneme/note/dinamo-bilantul-transferurilor-de-jucatori-straini-9968.html

reddogsv
reddogsv  •  20 Iunie 2012, 08:25

Al doilea ,,Platini'' probabil. Nu CV, nimic, nimic. Liber de contract si poate da si bani din buzunar ca sa vina la ,,marele club'' care e Dinamo in ultimii ani! Imi plac articolele astea cu niste neica nimeni care vin la Dinamo ca ,,lovituri'', ,,bombe'' etc..Mai nou ,,a venit Tandeng!'' UAUUUU. E de belea! De abia astept sa-l vad la treaba .Nu vor mai fi locuri in Groapa!

dinamovistu1984
dinamovistu1984  •  19 Iunie 2012, 22:54
Postat de biancorossi pe 19 Iunie 2012, 11:48

si tineri" boubacar 20, tendeng 20, pejovici 22, markus 20, axente vreo 24 cred, scutaru tot cam pe aici, nu retin acum, cristea doar 28 de ani, issa ba ceva mai in varsta, daca nu ma insel. asta da, astea da transferuri, nu stratila, tuncudean siz ferrari shop si alti dusi cu pluta.

VREI SA SPUI CA TUCUDEAN NU ESTE BUN??????DACA EL NU ESTE BUN.....NU VREAU SA STIU CE PARERE AI DE PLATINI...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează