FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ionuț Negoiță, „săgeți” către Borcea și Rednic: „Acum e momentul, are cheia, știe cum să descuie”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 14:10

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a mărturisit, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că nu va mai continua în „Ștefan cel Mare” și că așteaptă investitori dispuși să preia pachetul de acțiuni pe care îl deține. 

După ce a anunțat că negocierile cu Claudiu Florică au căzut definitiv, omul de afaceri a dezvăluit și discuțiile purtate în ultimele luni cu personaje precum Cristi Borcea sau Mircea Rednic. 

„O singură dată am vorbit cu Borcea. M-a sunat, am avut o discuție și mi-a spus că din cauza problemelor cu stadionul nu vrea să se implice. Să discute cu domnul Badea, el are cheia și știe cum să «descuie» acolo.

A spus Rednic că vrea să ia clubul? Acum e momentul. A fost o ofertă, am discutat, dar n-am primit niciun răspuns. Poate e mai tentant pentru el acum, că cer un singur leu”, a declarat Negoiță, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

După ce a părăsit banca tehnică a lui Dinamo, Mircea Rednic (57 de ani) a avut câteva tentative de a prelua clubul de la Negoiță. Discuțiile s-au împotmolit însă din cauza relației conflictuale pe care cei doi o au.  

În ceea ce privește situația lui Cristi Borcea, încarcerat ca urmare a „Dosarului Retrocedărilor ilegale”, lucrurile au fost mai puțin clare ca în cazul lui Rednic. Borcea ar fi încercat să revină în club prin anumiți interpuși, însă cea de-a doua condamnare primită a îngreunat continuarea tratativelor. 

Mi-am dat seama că au fost doar povești și dorință de publicitate. Am pierdut și nu m-am putut ține de promisiunea de a ceda clubul. Mi-am dat seama că a fost o gogoașă umflată. Voiam ca lucrurile să fie confidențiale, dar au început să apară diverse informații în presă. Cu domnul Florică, am ajuns de la 5 milioane de euro la un leu, apoi a dispărut în ceață” - Ionuț Negoiță, despre negocierile cu Claduiu Florică 

Vezi și: 

VIDEO Florin Prunea anunță APOCALIPSA la Dinamo: „E posibil să nu luăm licența”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  29 Octombrie 2019, 16:16

Foarte Frumos Multumim!!1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează