FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Jucătorii de la FCSB au petrecut toată noaptea pe manele » Enache a făcut SHOW pe ringul de dans

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 10:45

Jucătorii de la FCSB au participat aseară la botezul copilului lui Constantin Budescu, care a avut loc în apropierea Ploieștiului.

Atât fotbaliștii cât și staff-ul roș-albaștrilor s-au distrat până spre zorii zilei. Genurile de muzică au variat de la manele până la muzică ușoară. Cel mai activ pe ringul de dans a fost de departe Gabi Enache. Nici Cristi Tănase sau Valerică Găman nu s-au dat la o parte de la distracție.

 
Enache, Tănase și Găman, petrecere cu manele

Jucătorii lui FCSB au petrecut cu manele! Același Enache a fost în centrul atenției http://bit.ly/2EcGzQP

Posted by Gazeta Sporturilor on 5 Februarie 2018

Budescu l-a botezat aseară pe micuțul Matias Constantin, el mai având un băiețel pe nume Patrick.

Pentru FCSB urmează acum meciul de sâmbătă cu CFR Cluj, de la ora 20:45, din etapa a 24-a din Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
306640699727631
Nae Ionescu  •  06 Februarie 2018, 12:08

unde DUmnezeu nu a dat nu ai ce cere. sint muzici multe pe lumea asta pina si de pahar dar nu manele nu turcisme la greu. acesti sportivi care vezi Doamne ca fac eforturi pe la salile de sport ca sa isi arate muschii la diverse dudui YGURA KAKURU ca doar proaste au linga ei cu cap mic si creier lejer asa cum au si ei ajung sa intr mindri pe teren. mindri sa alerge ca surda in hora fara cap fara nimic. au abilitati dar nu stiu sa faca judecati. nu stiu sa stie ce inseamna o cauza si efect si joaca asa ca surdul cind trage de clopote. este veche meteahna si iata dece nu fac fata in occident. nu inteleg. si sint motivati daca sint odihniti cu creierul. ce este rau este ca fac bani total aiurea. se duc la tot felul de cluburi conduse de puscariabili cu noroc in bani si prosti ca noaptea. norocul lor. dar ala cu coarne ii ajuta sa isi prapadeasca banii pe tot ce se poate mai prost. ma bucur ca nita a plecat. poate cel mai intreg la cap din acel club. insa prea corect intr-o lume incorecta. noroc cu sotia lui care i-a deschis capul sa plece sa nu se mai uite inapoi. curind l-ar fi dat afara dupa vreo doua sau trei meciuri proaste. poate chiar unul prost cu dinamo si atunci? asa ca nu va lasati copii taichii si trageti tare pe adrian miracle si vali thinderstorm. nu va lasati. se vede ca inca aveti semnal... bani multi pe nimic. norocul prostului .

capca1
capca1  •  06 Februarie 2018, 10:46

Sanchi, ce-ați fi vrut, să se distreze pe muzică de Bach ?

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  05 Februarie 2018, 17:45

daca si aia se numeste petrecere...sunt varza...sa se uite la anii 90..poate invata sa se mai si distreze....3 gay..cu 3 violonisti care stau pe 1 mertu patrat...hm..petrecere

Vezi toate comentariile (48)
Comentează