FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Laurențiu Reghecampf, acuzat că a fost implicat în mafia pariurilor când antrena în România: „Se juca direct din tribune”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 12:51

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, impresarul Dumitru Tudor l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf (43 de ani) că a fost implicat în lumea pariurilor pe vremea când antrena FC Snagov, în urmă cu opt ani. 

„S-a ocupat atunci când a fost în Germania de pariuri, apoi s-a ocupat în România de chestia asta. FC Snagov a fost una dintre primele echipe implicate în așa ceva, se juca direct din tribună”, a spus Dumitru „Ciorbă” Tudor, la emisiunea GSP Live.    

Reghecampf a antrenat-o pe FC Snagov în 2011, cu doar un an înainte de a
ajunge la FCSB, echipă la care a cunoscut cele mai importante performanțe din cariera de antrenor.

Vezi și: VIDEO Dezvăluiri șocante: a fost arestat după ce a primit bani de la soții Reghecampf: „Anamaria Prodan a vrut să-i distrugă pe toți din jurul ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează