FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

VIDEO Mesaj cinic al Anamariei pentru Cornel Dinu: "Să iei această înregistrare pe lumea cealaltă"

sursă foto: Facebook
sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 11:35

Dezvăluirile din Gazetă despre Reghecampf ale lui Cornel Dinu au provocat o reacţie dură din partea Anamariei Prodan.

Soţia antrenorului Stelei a postat un video pe Facebook, o înregistrare din meciul Aachen - Bayern München 4-2, în care Laurenţiu Reghecampf, atunci jucător la Aachen, marchează primele două goluri ale gazdelor (min. 1:20 şi 2:38). Înregistrarea n-are legătură cu meciul incriminat de Dinu, care s-a referit la partida dintre Bayern şi Cottbus 3-1, din 21.09.2002.

Alături de video, Anamaria a scris şi următorul mesaj adresat lui Dinu: "dedicatie pt cornel dinu....de dea dumnezeu aceasta inregistrare sa o iei si pe lumea cealalta cu tine si sa o studiezi din punct de vedere tactic...."

Soţia lui Reghe a continuat tirul împotriva "Procurorului" la TV.

"Reghecampf a făcut istorie în Germania, iar Cornel Dinu stătea prin baruri şi n-a avut timp să vadă. Ce-l recomandă pe Dinu în afară de nopţile lungi de beţie? El nu mai are de mult credibilitate. Cornel Dinu a făcut numai dezastre la viaţa lui! Un om care după revoluţie a cerut desfiinţarea lui Dinamo şi Steaua", a spus Anamaria Prodan la sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (45)
valeraz
valeraz  •  05 Februarie 2013, 22:10
Postat de becea pe 05 Februarie 2013, 18:44

Esti NEBUNA prodanco si pe deasupra esti URITA CA MUMA PADURII,cind apari la TV (probabil emisiuni platite sau numai de cancan)trebuie sa imi fac cruce si sa scuip in sin(in sinul meu nu in silicoanele tale).Reghe,mi-ai placut pina acum(cu toate ca nu sint stelist)dar acum am vazut ca esti O in fata lu mavastata (fii atent ca poate o sa te ia si la palme)

Nu o lauda ...miss muma padurii te poate da in judecata...ea zice ca e de rau cand ii zici de bine..

valeraz
valeraz  •  05 Februarie 2013, 22:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai o problema...Dinamo a trait cat a fost Borcea si Dinu in floare...de cand s-au Floreasca amandoi...pa caini si in groapa...regret pasul inapoi al unui club cu traditie...dar ori muscati ciobaneste din mioarele cosmetizate de GIGI...ori ramanem doar potai...

nusu_d
nusu_d  •  05 Februarie 2013, 20:32

Cand o vad pe Ana Maria Prodan aceasca bejnita nesimtita imi vine sa vomit!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează