FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI 2-1

VIDEO Nervozitate maximă la finalul meciului dintre Viitorul și FC Voluntari » Penalty executat de două ori și eliminări dictate de Istvan Kovacs: "Mi-a zis «Marș de aici!»"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 19:32

Meciul dintre Viitorul și FC Voluntari s-a aprins în urma deciziilor luate de centralul Istvan Kovacs, cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, la scorul de 1-0 pentru ilfoveni. 

În minutul 75, acesta a dictat penalty pentru Viitorul, decizie contestată de jucătorii celor de la Voluntari, iar căpitanul Vasile Maftei a primit un prim cartonaș galben. 

VIDEO cu fazele meciului

Kovacs a rămas ferm pe poziții, iar Chițu a executat penalty-ul, apărat însă de Balauru, dar nu a validat prima execuție din cauza faptului că jucătorii au intrat în careu.

Maftei a protestat din nou vehement în urma acestei decizii și a văzut și al doilea galben. Răzvan Marin a executat lovitura de la 11 metri a doua oară și a restabilit egalitatea. 

În minutul 66, Kovacs îl eliminase și pe Balaur, după ce fundașul ilfovenilor a văzut al doilea galben. 

Cartonașele acordate de Kovacs, la meciul Viitorul-Voluntari:

Galbene: Boli ('7), Brandan ('53), Benzar ('57), Coman (68') / Alexandru Coman (12'), Balauru ('73), Marinescu ('75), Căpățână ('77), Lungu ('93)

Roșii: Balaur ('64), Maftei ('75)

"Nu e normal să vorbească un arbitrul de Europa League așa... mi-a zis «Marș de aici!». Nu suntem sclavii nimănui, nu e normal să mă înjure! O să mă suspede pe mine probabil, că o să scrie în foaie ce vrea el și n-o să mai zică nimeni nimic. Am pierdut punctele și asta e. Mergem mai departe. I-am cerut explicații pentru penalty, nu am văzut faza. Nu știa ce să-mi zică! Nu e normal să facă așa ceva că e el Istvan Kovacs. Păcat, e un arbitru de talie europeană. Vorbim mai mult de arbitraj decât de joc. Am luat roșu nemeritat și degeaba. N-am cerut explicații așa vehement ca să-mi dea roșu!" Vasile Maftei la Look TV

88 de eliminăria dictat Istvan Kovacs în 190 de meciuri arbitrate în Liga 1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (190)
819602521427859
Stancu Florin  •  01 Noiembrie 2016, 09:04
Postat de corectu pe 01 Noiembrie 2016, 08:13

11 m clar pentru tragere de tricou.Maftei eliminat probabil pentru injurii,dupa cum s-a vazut ca se ratoia la arbitru.Aseara Pandele a vazut si el reluarile si s-a convins ca a fost penalti.Se umbla prea mult la saculetul cu minciuni atunci cand e vorba de declaratiile jucatorilor si antrenorilor.C-asa e in fotbal.

coRECTule, iar te" introduci" in seama ?

cobra_z
cobra_z  •  01 Noiembrie 2016, 08:43

mafia albaneza a pus stapanire pe fotbalul romanesc...multumim suporterilor fara coloana vertebrala care s-au bucurat la campionate furate

blatistu49
blatistu49  •  01 Noiembrie 2016, 08:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (190)
Comentează