FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO Prins cu minciuna? Șeful unei formații din Liga 1 ar fi fost surprins pe stradă, deși avea scutire medicală pentru „ruptură de ligament și menisc”

FOTO: Captură @Facebook
FOTO: Captură @Facebook

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 21:10

Aflat în concediu medical, cu diagnosticul ”ruptură de ligament și de menisc”, Horia Sabo, directorul general al celor de la Poli Iași, a fost filmat de o televiziune locală apropiată primarului Chirica mergând bine mersi pe stradă.

În timp ce directorul general Horia Sabo așteaptă ca instanța să-l repună în drepturi la Poli, partea ieșeană a conducerii clubului, susținută și de primarul Mihai Chirica, a demarat o nouă ofensivă împotriva sa. Omul de afaceri e în concediu medical, cu diagnosticul "ligament anterior rupt, întindere de ligament posterior și ruptură de menisc".

Însă o televiziune locală, TV Life, apropiată edilului orașului, l-a filmat mergând pe stradă și a postat înregistrarea pe Facebook, cu următorul comentariu: "Managerul general al Politehnicii Iași, intrat în concediu medical din cauza unei intervenții chirurgicale, se pare că s-a vindecat miraculos și este apt de muncă! Ce spuneți, pare să meargă bine, nu?".

 

Contactat în cursul zilei de ieri, Sabo a explicat: "În primul rând, eu n-am vorbit până acum de vreo intervenție chirurgicală. Într-adevăr, genunchiul trebuie operat, însă medicii de la Spitalul Militar, din București, mi-au spus că m-ar scoate din circuit pentru multă vreme". Așa că a decis să amâne intervenția "până ce rezolv lucrurile la club. Eu le-am transmis asociaților că sunt dispus să vin la lucru chiar și în situația asta, dar n-am primit niciun răspuns".

La rându-i, președintele executiv Adrian Ambrosie pretinde că nici nu era nevoie să-i dea vreun răspuns: "Nimeni nu i-a interzis lui Sabo să-și exercite atribuțiile de director general. Atâta doar că fiecare act pe care-l produce trebuie să aibă și semnătura mea". 

Vezi și: 

Dosarele X în Liga 1 » Comisia de Disciplină va judeca un recurs după ce jucătorul și-a ispășit pedeapsa: „Își bat joc de noi!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  09 Februarie 2019, 08:50
Postat de Costel Tudor pe 09 Februarie 2019, 01:25

E o făcătură , fotografia NU este actuala !!! Nu poți umbla pe strada îmbrăcat așa sumar la o temperatura cu minus grade Celsius !!!

A fost foarte cald zilele astea la Iasi..iar el merge cu masina...100% e reala poza, de altfel sabo nici nu neaga...

pain89
pain89  •  09 Februarie 2019, 08:51
Postat de Costel Tudor pe 09 Februarie 2019, 01:25

E o făcătură , fotografia NU este actuala !!! Nu poți umbla pe strada îmbrăcat așa sumar la o temperatura cu minus grade Celsius !!!

weekendul trecut era cald ca puteai sa stai la tricou chiar

pain89
pain89  •  09 Februarie 2019, 08:50

s-a speriat ca il baga la dna si nici nu mai calca la echipa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează