FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, MIERCURI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO Reghe iese la atac înainte de meciul cu Pandurii: "Vorbește mult și mereu se plânge" » Ce spune despre lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 10:32

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a avut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Pandurii, de vineri, și despre declarațiile lui Edi Iordănescu.

"Meciul cu Pandurii este foarte important. Va fi un meci greu. Ambele echipe își doresc victoria. Dacă vom câștiga, vom putea trece pe primul loc și va fi bine pentru moralul nostru. Dacă vom evolua cu seriozitate, așa cum știu că vor face jucătorii, vom câștiga. Sunt sigur că stadionul de la Severin va fi plin și că vor fi mulți steliști.

Dacă vom ajunge pe primul loc, va fi greu pentru adversarele noastre să treacă de noi. Noi știm să gestionăm situația când suntem pe primul loc. Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul. Vrem să ajungem cât mai repede pe primul loc.

Nu vreau să comentez arbitrajul. Sunt greșeli omenești, atât în favoarea noastră, cât și în defavoarea noastră. Dacă va uitați la meciuri, Steaua este cea mai dezavantajată echipă", a spus Reghe la conferința de presă.

...despre problemele de la lot: "Varela are meci azi și nu va ajunge. Jucătorii care au venit de la națională au trei zile să se recupereze, dar va fi greu. Pintilii a jucat ambele meciuri, Stanciu a jucat 90 de minute cu Spania și o repriză cu Lituania, iar la Popa nu sunt probleme. Sper că toți își vor reveni și că vor face un meci bun.

Am avut dificultăți în trecut cu jucătorii care vin de la națională, dar sper ca mâine să nu avem probleme".

...despre Marica: "Vom vedea dacă Marica va juca. Voi decide mâine, împreună cu staff-ul, dacă va fi pe teren. Când va fi apt 100% va juca . Sperăm să fie bine. El s-a antrenat normal în ultimul timp, dar nu vrem să riscăm nimic. Trebuie să avem răbdare cu el. Sunt sigur că va juca din ce în ce mai bine și că va marca".

...depre problemele de la Pandurii:"Eu nu cred că sunt probleme la Pandurii. Edi Iordănescu vorbește mult. Mereu când sunt meciuri importante, el se plânge de problemele de la echipă. Se plânge de arbitri și de salarii, iar eu nu cred că este fair-play să facă asta.

Eu ce să mai zic de meciurile celor de la Pandurii? Ar trebui să mă îngrijorez și să nu mă mai prezint la meci.

În Liga 1 sunt multe probleme, la toate echipele, dar trebuie să fie fair-play. Să rămânem cu picioarele pe pământ și trebuie să ne vedem de treburile noastre. Este o situație grea pentru toată lumea".

Meciul Pandurii - Steaua se va disputa miercuri, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
6.6.6
6.6.6  •  29 Martie 2016, 17:15

ce tari sinteti! ati sters un intreg mesaj ca asa vrea muschii vostri de *** *** voi promovati promiscuitatea promovind indivizi care lovesc oameni! sinteti execrabili, jenanti,. gretosi! in loc sa-i cenzurati pe ei, ma cenzurati pe mine pentru ca nu pun botul la mizeriile voastre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Martie 2016, 15:31
Postat de potera pe 29 Martie 2016, 15:17

De când vorbesc *** despre cooperativă, integritate? Ați uitat cine era șeful cooperaticei? Mulți au crezut că săracul ne Jean ar fi fost, dar realitatea dovedită este cruntă pentru Dinamo, șeful șefilor cooperativei a fost Borcea. ***, nu v-ați calificat în Champions League.

Primul care a infiintat ,,cooperativa'' este fostul colonel al securitatii lui ceausescu, actualaul presedinte de onoare al celor de la dinamo, pe vremea aceeea tot presedinte....si tot la dinamo. Cine a eliminat din cupa Romaniei pandurii?? dinamo. Cine a eliminat din Cupa Ligii pandurii...dinamo! dinamo 2-1 pandurii, 12 decambrie liga 1, pentru cine???Pentru...dinamo. 20 martie liga 1....dinamo 1-1 pandurii, alt cadou facut de cine?? Tot de pandurii! Si asa ai ajuns tu la concluzia ca pandurii sunt satelitul lui Steaua...a cui???? Bineinteles conform rezultatelor....a lui dinamo!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Martie 2016, 15:19
Postat de observator_federal pe 29 Martie 2016, 14:45

"În Liga 1 sunt multe probleme, la toate echipele, dar trebuie să fie fair-play" . Chiar a afirmat Reghe asta? Cred ca "trebuie sa fie fair-play" in mintea lui inseamna ceva in genul "sa respectam intelegerile, ciocu mic, las' ca o sa fie bine pentru toti, nu te pune contra vantului, Nea Gigi plateste s.a.m.d." ... Ba chiar, cum bine zice crotalie, "Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează