FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA GIURGIU

VIITORUL - ASTRA GIURGIU // Gheorghe Hagi, categoric la conferință înaintea meciului cu Astra » Jucătorii „Regelui” vor victoria în meciul cu miză dublă cu Astra

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 16:45

Viitorul joacă luni ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, întâlnind chiar viitoarea adversară din finala Cupei României, Astra Giurgiu. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport. 

Dacă oaspeții nu mai au niciun obiectiv în campionat, băieții lui Gică Hagi trag tare să prindă locul 3, astfel că nu se gândesc decât la victorie. "Este un an bun, suntem în luptă să mergem din nou în cupele europene. Avem două variante să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc doar să câștigăm și să luăm cele trei puncte, iar dacă facem și un joc bun, cu atât mai bine.

Este un meci de campionat, nu are legătură cu finala Cupei, vorbim de un alt context, o altă încărcărtură. Trebuie să fim concentrați, atmosfera este bună, toți jucători au poftă de joc, se antrenează cu plăcere. Astra este o echipă imprevizibilă, cu mult talent, care știe fotbal, și sper să rămânem pe aceeași linie și să ne impunem jocul", a spus Gică Hagi, care nu-i va putea folosi pe Casap și Mățan, nerefăcuți complet după accidentări.

"Vrem să câștigăm, mai ales că, în funcție de rezultatul Craiovei la Cluj, ne-ar conveni și un egal în ultima etapă, în lupta penttu locul 3. Este important și pentru moral, ar fi un plus înainte de finala Cupei"
Vlad Achim, Viitorul

"Mai am un an de contract cu Viitorul, nu prea am înțeles ce a zis Mister despre mine. Eu mă pregătesc, iar când are nevoie de mine, trebuie să dau un plus echipei. Avem obiectiv locul 3 și calificarea în cupele europene. Astra este un adversar periculos, trebuie să fim atenți, nu ne interesează problemele lor. Prefer să câștige echipa și să nu marchez, dacă voi juca"
Eric de Oliveira, Viitorul

Vezi și: VIDEO Gică Hagi e contrazis de Florin Răducioiu: „Doar vorbe! Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Mai 2019, 23:22
Postat de minell73 pe 12 Mai 2019, 22:23

Ilie tata....Cum uitati voi gigistii(ca doar nu sunteti stelisti) trecutul glorios alaturi de viitorul? Cate campionate ati luat ȘI datorita acestei echipe?

Minel creier nitel iar esti schimbul 3 in week end si aitimp de postari?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Mai 2019, 23:21
Postat de Danut Ognean pe 12 Mai 2019, 19:23

gura mica gigelule!doliu placut

Hopa, a revenit *** site-ului! Nu vezi ma *** ca sunteti in PLAY OUT pt al doilea an consecutiv si ca la anul viitor retrogradati? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  12 Mai 2019, 22:23
Postat de Ilie Ionescu pe 12 Mai 2019, 17:59

Antrenor de echipa din cooperativa, card prin noncombatul cu CFR a decis din nou titlu, la fel ca in 2018. După ce el a primit pomana in 2017, când trei echipe i-au băgat mârșav titlul in buzunar( Astra, craiolguta și chefereul), in următorii doi ani hagi S-a comportat ca un membru de vaza al cooperativei . O rusine și asta se vede și in valoarea și mentalitatea petardelor produse de CAP Ovidiu!

Ilie tata....Cum uitati voi gigistii(ca doar nu sunteti stelisti) trecutul glorios alaturi de viitorul? Cate campionate ati luat ȘI datorita acestei echipe?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează