FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-1

Viitorul - Dinamo 0-1 // Hagi a găsit explicația eșecului: "Nu ne-au ajutat deloc, n-au adus plusul de care aveam nevoie" » Promisiunea făcută înainte de returul cu APOEL

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:29

Gheorghe Hagi a comentat înfrângerea Viitorului cu Dinamo, 0-1, și spune că e dezamăgit de rezervele care au intrat pe parcursul meciului. 

"Felicit Dinamo pentru victorie. E o echipă speculantă, a demonstrat că e una din echipele bune ale campionatului.  Echipa noastră a arătat bine 60 de minute, am avut ocazii multe.  Sunt supărat pentru ultimele 20 de minute, unde trebuia să fim mai lucizi. Până atunci, jocul mergea foarte bine.

De ce n-am marcat? Nici eu nu știu, așa se întâmplă când ai ghinion. Schimbările n-au adus ce trebuia.  Nu sunt mulțumit de rezerve, n-au adus plusul pe care trebuiau sa-l aducă.

Eric se vede că încă nu poate juca la capacitate maximă, știe fotbal, dar nu e încă pregătit să joace. Sperăm să-l punem la punct cât mai repede cu pregătirea fizică", a declarat Hagi. 

"Dacă trecem de APOEL, trecem și de play-off!"

Tehnicianul Viitorului a prefațat duelul retur cu APOEL. Crede că echipa sa va reuși calificarea în grupele Ligii dacă va reuși să treacă de echipa cipriotă. În tur, dobrogenii au câștigat cu 1-0. 

"Trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu APOEL, va fi un meci greu. Trebuie să mergem acolo să marcăm, să fim noi, chiar dacă totul va fi împotriva noastră.

Vom încerca să luptăm, în viață trebuie să muncești pentru a face performanță. Dacă trecem de APOEL, trecem și de play-off. Sperăm să facem treabă cât mai bună acolo", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

"În fotbal, când faci performanță, joci din trei în trei zile. Am ajuns undeva, sus, unde e greu să te menții, unde întotdeauna trebuie să joci ca sâ câștigi. Sperăm să reușim asta și noi în cel mai scurt timp"

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Cu tot respectul pentru ceillați, Boli e unul dintre cei mai buni fundași centrali din campionat. E un băiat serios și cu această ocazie țin să-l felicit și să-i urez multă baftă în continuare"

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

AICI ai toate detaliile despre partida Viitorul - Dinamo 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  31 Iulie 2017, 09:02

viitorul a jucat pe toata durata meciului cu un om in minus,tucudean a fost al12 jucator in echipa dinamo el este un dinamovist suta la suta chiar daca nu joaca acolo.el este dupa propria declaratie inteligent ,frumos realizat din punct de vedere financiar dar este in un jucator slab si da gol daca mingea da in el.

submarina
submarina  •  30 Iulie 2017, 21:08

Dintre doua echipe bune astazi una a avut un pic mai mult noroc. dar viata merge inainte. Acum urez multa bafta ambelor echipe in meciul retur din preliminariile EL caci au mare nevoie de ea, cu siguranta intalnesc doi adversari de calibru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează