FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 4-1

VIITORUL - DINAMO 4-1 // Mircea Rednic îl pune la colț pe Ianis Hagi: "Să fie mai bărbat! S-a tăvălit de zici că i-a rupt piciorul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 22:12

Viitorul s-a impus cu 4-1 în fața lui Dinamo. Mircea Rednic reclamă faptul că Ianis Hagi simulează în momentul contactului cu jucătorii adverși. 

" Ianis Hagi este un jucător foarte bun, nu degeaba este convocat la echipa  națională a României, dar are și el niște probleme.

Poate să fie mai bărbat la unele faze. S-a tăvălit la al doilea galben luat de Olteanu, zici că i-a rupt piciorul. Imediat, la faza următoare, a bătut lovitură liberă și a dat gol.

E un jucător bun, dar ar trebui să renunțe la unele lucruri", a declarat Rednic pentru Look TV.

Ianis Hagi a fost faultat în minutul 32 de Vlad Olteanu. Fundașul lui Dinamo a văzut al doilea galben.

Vezi și: 

VIITORUL - DINAMO 4-1// Mircea Rednic afundă Dinamo! Ianis Hagi, "motorul" de podium al Viitorului » Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
whiteredarad
whiteredarad  •  03 Decembrie 2018, 10:25

Orisice ar zice "Strambu' ", una din chestiile lui Dinamo a fost sa il ia tare pe Yanis. Rar am vazut asa intrari violente. A inceput cu un penalty nedat lui Yanis ( Fesnic a dat.. invers....fault in atac, desi era clar Yanis pusese piciorul inaintea dinamovistului). Apoi Olteanu a intrat de 2 ori , chiar criminal. Ce voia Rednic, ca Yanis sa il pupe pe Olteanu ?. Tot meciul, ca si craciunescu l-am suspectat pe fesnis de party pris pentru dinamo, insa intrarile astea ce au dus la eliminare nu puteau fi trecute cu vederea. Cum Viitorul joaca curat, cu pase, era limpede ca ei nu vor faulta, ca sariste si ei eliminare. Hagi i-a tras o bataie buna lui Rednic, care nu poate face din *** un bici, care sa si pocneasca. Doar cu noroc chior si ajutor total de la fluierasi ar putea Dinamo sa mai spere la ceva. Nu au aparare, nu au atac ..Popa ala, pare...din alta ...divizie, nu e fotbalist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teniss
teniss  •  02 Decembrie 2018, 16:22

si cand te tavaleai in groapa fara sa fie o umbra de adversar .... usor se mai uita !

gtn5
gtn5  •  02 Decembrie 2018, 13:22

strambule tu l-ai pus pe olteanu sa-l intimideze,sa-l scoata din joc pe ianis,e tactica ta stim asta,acum ce vrei ca nu inteleg

Vezi toate comentariile (72)
Comentează