FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Dănuț Lupu, intervenție necruțătoare la TV: „Știți ce a spus Neagoe despre un jucător?”

Dănuț Lupu // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dănuț Lupu // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 11:34

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a reacționat după înfrângerea de proporții suferită de „câini” cu Viitorul, 0-5. 

„Sincer? Mă așteptam, dar nu chiar la așa ceva. Și noi am pierdut cu 5-0 o dată, dar atunci s-a întâmplat să fie o zi nefastă. Eu am mai spus-o, nu poți să faci o echipă în 3 săptămâni atunci când schimbi 7-8-9 jucători la 6 luni.

Am stat și eu pe la Dinamo 2 ani. Le-am spus că atât timp cât juniorii de la U17 și U19 joacă finale, ar trebui să facă echipă din acei copii. Le-am zis și le zic și acum, dar le-am spus degeaba. Chiar vorbeam cu cineva despre cât de bun e Neicuțescu (n.r - atacant de 20 de ani împrumutat la Chindia) Știți ce a spus Neagoe? Că e slab și n-are nevoie de el”, a spus Dănuț Lupu, la TV Digi Sport.  

„Dacă Negoiță a vândut echipa, atunci de ce mai iese să dea declarații? Să înțeleagă că își face rău singur. Apoi se întreabă de ce îl înjură suporterii.

Ce coregrafii fac fanii lui Dinamo? Sunt plătite de club. Ei vin la stadion doar la meciul cu FCSB. Dinamo are fani pe net și pe Facebook” Dănuț Lupu

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță, acces de furie la GSP Live: „Am dat bani unei societăți în moarte clinică. Nu pot să investesc la nesfârșit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
marius.bxl
marius.bxl  •  16 Iulie 2019, 23:01

Spargatorii de greva își iau salariu si de la interne ,nu numai de la dinamo .si este grav ca ai iau la negru.doar nu or sa apara pe lista de plata la ministernul de interne

10213863712898914
Valentin Daniel  •  16 Iulie 2019, 22:43
Postat de undergrant pe 16 Iulie 2019, 20:32

Dar de cine sunt platite?! Serios, de cine? Lupu a tradat Rapid-ul, da, dar sa spui ca nu iubeste Dinamo e o mare minciuna... Revenind la subiect, Dinamo are o galerie pe care nu o merita, insa a astepta ceva de la un management care doar ciuguleste fara sa investeasca se numeste, in cele mai elegante forme, inocenta si naivitate...

Cata ignoranta..Daca ar avea dinamo azi un Lupu in echipa ar juca cel putin in playoff,ar face show..venea lumea pt el la stadion,iar lucescu l.a considerat mai talentat decat hagi..daca si muncea cat el,ajungea mai mare..

solox
solox  •  16 Iulie 2019, 21:45
Postat de 777ghedeon pe 16 Iulie 2019, 19:09

Danut Lupu, ,,fostul mare jucator". Te umfla rasul fratilor. Daca interlopul asta, hoțul asta *** la greu, e fost mare jucator, atunci Hagi, Gica Popescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, ce-au mai fost băăăăă? Astia ce-au fost daca pușcariașul asta a fost mare jucator? Băăă gazetacilor a-ti înebunit? Nu mai scrieti bă de banditul asta ca a fost mare jucator ca va faceti de ras. Ce performante are golanul adta in CV-ul lui, de il faceti ,,fostul mare jucator"? La ruleta, la zaruri, ***, la ce a fost asta mare jucator? ***.

Ce te agiti asa ghede ? Hagi , Popescu, Munteanu au fost colegii lui Lupu la echipa nationala. Titularizarea lui Lupu in echipa nationala nu a starnit nemultumiri la vremea accea, poate doar la carcotasi . Lasa viata extrasportiva . Sunt jucatori mari cu o viata extrasportiva problematica, in frunte cu drogatul Maradona , si nu le-a contestat nimeni valaorea. Ai aparut tu cu laturile. Tu ai vazut cum controla Lupu balonul si ce pase dadea, sau nici macar nu erai nascut la vremea aia? Crezi ca in echipa nationala la vrea aia ajungea oricine? Ciocul mic ca esti pitic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează