FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI

VIITORUL - FC BOTOȘANI // Gică Hagi are mare încredere că va câștiga „finala” cu Botoșani: „I-am bătut tot timpul!” + Cum se simte Ianis Hagi după intrarea criminală a lui Ousmane Viera

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 20:27

VIITORUL - FC BOTOȘANI // Cu o zi înaintea finalei pentru play-off cu FC Botoșani, Gică Hagi a apărut la conferința de presă foarte jovial și încrezător că echipa sa va câștiga.

„Nu există tensiune. Tensiunea mea e bună, m-am controlat, e bună deocamdată. Adrenalina există și la noi, și la ei”, a glumit managerul tehnic al Viitorului, care este convins că va fi un meci echilibrat și frumos.

„Avem o singură variantă, să luăm cele trei puncte, și ne-am pregătit toată săptămâna pentru asta. Am simțit că lucrurile sunt bune, motivația este foarte mare și am încredere că vom face un meci foarte bun. Întâlnim o echipă care stă bine în teren, are unele atuuri importante, pe care trebuie să le blocăm. Este o echipă în formă, care a crescut de la meci la meci, cu un antrenor care a făcut o muncă foarte bună.

Dar mai important este să ne facem noi jocul. Va fi un meci echilibrat și tensionat, dar frumos. Sunt echipe care joacă fotbal, vor să câștige. Noi tot timpul am câștigat cu ei. I-am bătut și acasă, și în deplasare. Sper să fiu inspirat în alegerile pe care le fac și ca lot, și ca strategie. Să avem idei foarte clare despre ce trebuie să facem pe teren.

Meciul are 90 de minute, trebuie să facem bine ambele faze, să fim echilibrați. Să știm să atacăm, dar și să ne apărăm, să fim inteligenți, pentru că trebuie să ne folosim mintea. Sunt puține vorbe de spus, nu mai este nimic de făcut, doar să intrăm pe teren și, care sunt mai buni, noi, ei sau Iași, să meargă în play-off”, a mai declarat Hagi.

Arbitrează Hațegan!

Partida de mâine va fi condusă la centru de cel mai bun arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan, ajutat la tușe de Valentin Avram și Sebastian Gheorghe.

„Echipele să joace fotbal fotbal și arbitrul să-și facă treaba lui. Fiecare trebuie să fie preocupat de ceea ce are de făcut, este un meci decisiv. Cred că această este linia pe care trebuie să mergem. În rest, eu nu intre în povești sau povestioare”, a spus Hagi.

Ianis, montat pentru „finală”: „Nu mă uit în spate!”

Scăpat fără o accidentare gravă după intrarea criminală a lui Ousmane Viera în meciul de la Sf. Gheorghe, Ianis Hagi s-a antrenat normal în această săptămână și este apt pentru duelul cu FC Botoșani.

„Ianis nu mai are probleme. Sper să aibă Botoșani probleme cu el”, a glumit Gheorghe Hagi, după care a redevenit serios: „Acesta este fotbalul, se călește. Bine că s-a întâmplat doar așa și nu are nimic grav. Toată lumea învață din acea intrare, toată lumea a fost responsabilă, au ieșit toți public, și-au spus punctul de vedere, pentru că a fost o intrare evidentă de roșu”.

Și Ianis Hagi a declarat că a trecut peste incidentul din runda precedentă și este motivat la maximum pentru a duce din nou Viitorul în play-off. „Sunt bine. Nu mi-e teamă, ce a fost a fost, nu-mi place să mă uit în spate. Am meciul de mâine și mă gândesc numai la el. Toată săptămână am avut un alt moral, a venit foarte bine victoria din Cupa României. Este un meci decisiv și trebuie să câștigăm”, a spus căpitanul formației constănțene, care a rememorat întâlnirea din penultima etapă a sezonului regular din campionatul trecut.

Aflate în luptă directă pentru un loc în play-off, cele două formații s-au întâlnind la Ovidiu, iar Viitorul s-a impus în ultimul minut de joc, cu un gol de senzație, reușit de Andrei Ciobanu.

“Nu contează când marcăm, ci să câștigăm. Important este să marcăm un gol mai mult decât adversarul și să mergem în play-off”, a explicat Ianis.

“Nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de importanța partidei. Este doar un meci și trebuie să-l câștigăm. Tot ce-mi doresc este să facem un meci foarte bun și să luăm cele trei puncte”
Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

Citește și:

Gică Hagi așteaptă debutul lui Alex Mitriță la New York City FC: “Îi ținem pumnii strânși de la Constanța!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
demarco72
demarco72  •  03 Martie 2019, 10:57

Hagi, criminală a fost intrarea ta la Conte. Îți aduci aminte? Sper ca prințișorul tău să se călească în cele 14 meciuri din play-out.

minell73
minell73  •  03 Martie 2019, 09:12

Gica.... Daca iti ajuta Dumnezeu, faceti egal cu botosani, si castiga iasi in deplasare. Ar fi o minune binevenita si frumoasa. Ajunge cu slugile becaliene donatoare de puncte.

ray51
ray51  •  03 Martie 2019, 08:25

Asa e. Aveti o singura cale de a accede in play off: victoria. Dar va fi greu cu Botosani de aceasta data. Miza calificarii in primele 6 echipe din tara este foarte mare pt un club atat de mic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează