FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

VIITORUL - FCSB 1-4 // Gigi Becali s-a răzgândit: "Qaka nu pleacă nicăieri după cum a jucat cu Viitorul" + Ce jucător vrea să trimită la un alt club din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 23:29

Ioan Andone declara zilele trecute că s-a înțeles cu Gigi Becali pentru a-l aduce împrumut la FC Voluntari pe Kamer Qaka, însă patronul FCSB susține că nu vrea să mai audă de așa ceva. Totuși, Becali spune că vrea să-l dea împrumut la formația ilfoveană pe Daniel Benzar, cel care a marcat un gol în jocul de azi cu Voluntari, scor 4-1.

"I-am spus lui Andone că o să-i dau un mijlocaș central, dar nu i-am zis că-l dau pe Qaka. După cum a jucat Qaka în seara asta... la revedere! Nu pleacă! Cum să-l mai dau pe Qaka după cum a jucat în această seară?

Pe Daniel Benzar e adevărat că vreau să-l dau la Voluntari, dar nu-l oblig să plece. Noi îi întrebăm pe jucători dacă vor să plece. E vorba de niște contracte pe care trebuie să le respectăm, jucătorii mei nu sunt sclavi. Mie îmi place de el, dar cât să joace? Pentru el e mai bine să joace, cu siguranță va fi fotbalist. Eu îl dau să joace acolo, are 20 de ani", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clasament

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00:  FC Voluntari - CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
xnread
xnread  •  27 August 2018, 00:30

1 : 3 Bale. Superbă faza de atac.:))

xnread
xnread  •  27 August 2018, 00:26

Nu trebuie să indispună pe nimeni. Dl Becali transmite ce i se spune de către dl Vasi care în calitatea sa de patron e responsabil cu strategia echipei.:) Altfel Real a preluat conducerea odată cu transformarea penalty ului de către Benzema, scor 1:2 în favoarea Madridului.:)

1054454344575321
Florin Antonache  •  27 August 2018, 00:16

La cum joaca in ultimul timp Tanase, el ar fi indicat sa stea pe banca sau sa fie imprumutat...vorba aia...cat sa joace?! mai e si capitan...cred ca e ultimul jucator indicat sa poarte banderola... Si cu Daniel Benzar ce are?! il baga din An in Paste dar cu toate astea isi face mereu treaba.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează