FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 3-1

VIITORUL - SEPSI 3-1 // Gică Hagi a găsit „decarul” după plecarea lui Ianis: „Va desena pe teren! El gândește ca mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 23:01

Viitorul a trecut de Sepsi, scor 3-1. Gică Hagi crede că brazilianul Eric, 33 de ani, poate fi „jokerul” din sezonul următor.

„Mă bucur că se împlinește ce zic. V-am zis la conferința de presă că sunt bun, și am demonstrat-o. Am câștigat chiar dacă am fost conduși, am făcut un fotbal ofensiv. Timp de 10 minute, la pauză, am încercat să îi trezesc. Ritmul nu era bun, pasarea era lentă. După asta au venit golurile, ocaziile.

Eric trebuie să mai slăbească două, trei kilograme. Apoi va desena pe teren, e fotbalistul care gândește ca mine. Îi trebuie ritm și intensitate, apoi poate realiza lucuri frumoase. O să facem un pariu la vară, încerc să îl conving de ce e bine, să țină o cură. Avem nevoie de un decar dacă va pleca Ianis”, a declarat Gică Hagi pentru Look Sport. 

„I-am descoperit pe Rivaldinho, pe George Ganea, pe Calcan. Aveam nevoie de atacanți, iar acum sunt acoperiți”Gică Hagi

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-off

Vezi și: 

VIITORUL - SEPSI 3-1 // VIDEO Rezervele lui Gică Hagi, prea bune pentru Sepsi » Calcan, două goluri de generic! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  05 Mai 2019, 17:40
Postat de kingdon pe 05 Mai 2019, 13:46

cum? nastratin nu l-a descoperit pe Eric? pe bune? nu e produs 100% al academie? asta nu creste jucatori? aaaa, e geambas, ii ia ii vopseste, le da kilometrajul inapoi si hopa....academia descopera talente si produce juniori....iaki...***!!

Multi citesc dar putini inteleg. A descoperi pe cineva nu inseamna sa-l gasesti pt prima oara... si nici neaparat sa-l cresti tu.... mai poate insemana sa-l descoperi ca atacant cand el juca fundas, extrema...sau mai stiu eu ce. ..sa descoperi ca are o calitate care nu e folosita si nu poate da randament fara ea... Nu mai comentati si faceti misto maah postacilor ca sunteti prea limitati...iar libertatea de expresie functioneaza in defavoarea voastra!

breitner
breitner  •  05 Mai 2019, 17:08

Va "desena" Eric exact cum vorbeste hagi!

kingdon
kingdon  •  05 Mai 2019, 13:46
Postat de amicu pe 05 Mai 2019, 11:04

Gica, aia pe care ii enumeri tu, erau descoperiti. De rivaldinho ju auzeai daca nu venea la dinam0, iar ganea a jucat bine si pe la Rapid

cum? nastratin nu l-a descoperit pe Eric? pe bune? nu e produs 100% al academie? asta nu creste jucatori? aaaa, e geambas, ii ia ii vopseste, le da kilometrajul inapoi si hopa....academia descopera talente si produce juniori....iaki...***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează