FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANTA

Un oficial din Liga 1 îi ia apărarea lui Gică Hagi: „E normal să ai o astfel de răbufnire”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 11:39 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:29

Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș, i-a luat apărarea lui Gheorghe Hagi, după ce „Regele” a răbufnit la adresa lui Dragoș Nedelcu, care a provocat lovitura liberă din care argeșenii au înscris golul victoriei pe terenul Farului.

În minutul 89, Dragoș Nedelcu a comis un fault inutil la 20 de metri de propria poartă. Latovlevici a executat excelent lovitura liberă și a marcat cu un șut la colțul scurt, profitând și de reacția întârziată a portarului Marian Aioani.

Imediat după fluierul final al lui Horațiu Feșnic, Gică Hagi s-a îndreptat către Dragoș Nedelcu. I-a reproșat, pe un ton dur, faultul comis în minutele de final. Viorel Tudose crede că ieșirea lui Hagi vine ca urmare a faptului că jucătorii nu i-au respectat indicațiile.

Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!
CFR Cluj
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Hagi, un car de nervi după Farul - FC Argeș 0-1

„Cred că Hagi are o știință a jocului pe care nu o au mulți. Cred că le-a spus jucătorilor anumite lucruri pe care ei nu le pun în practică. Este normal, din punctul meu de vedere, să ai o astfel de răbufnire când tu repeți la antrenament și spui, probabil, să nu faci faulturi în zona centrală a terenului. Probabil că această izbucnire este cauzată de gestul fotbalistului său”, a spus Viorel Tudose, la Pro X.

+3 FOTO

Mijlocașul central a fost surprins lăsând capul în pământ și încercând să se distanțeze de antrenor, mergând în direcția „Peluzei Marine”. În tot acest timp, Hagi își continua tirada.

Jocul Farului l-a nemulțumit pe Gică Hagi

Gheorghe Hagi, managerul dobrogenilor, a criticat la final jocul echipei și randamentul lui Michael Omoh.

„A fost un meci echilibrat, am încercat să facem lucrurile cum doream, dar nu am găsit soluțiile dorite. Ei au avut un șut în a doua repriză, a fost o lovitură liberă în ultimul minut și am luat gol. 

Am fost echipa mult mai lentă, mai previzibilă. Am încercat să schimbăm pentru că am jucat la trei zile, am vrut să avem prospețime. Din păcate, portarul lor a fost extraordinar. Avem multe faze fixe și nu marcăm, adversarul e periculos, noi nu suntem... Este un duș rece, sper să ne trezim”, a declarat Hagi la final.

Întrebat despre înlocuirea lui Omoh, schimbat pentru al 3-lea joc consecutiv la pauză, Gică Hagi a spus: „Întrebați-l pe el. Randamentul a fost foarte slab!

VIDEO. Dorit la Galatasaray, Hagi a răspuns: „Vreau în primele 4 din țară”

Citește și alte știri din Liga 1:

Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova

A ajuns „acasă” » De ce noul transfer al lui Dinamo a refuzat Rapid și Farul pentru „câini”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  22 Februarie 2022, 13:55

Din cate cunosc, reprezentului unui sponsor, care nu este angajat al unui club, nu poate fi numit ”un oficial din Liga 1”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close