FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

Vocea peluzei » FCSB - CS U Craiova 3-2 analizat de fanul oltean Florin Jianu: „Mangia ne-a arătat că are umor, apărându-se cu Acka și Donkor. A dat shut down Olteniei”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 07:04

Când Știința, pentru a dribla Balșul, pleacă în Capitală cu trenul și nu dă mai mult de trei goluri se întoarce acasă fără puncte.

Meciul începe senzațional, cu aproape 4.000 de olteni cântând ,,O iubire alb-albastră”, un cor fantastic ce domină acustic arena.

La 250 de kilometri de Craiova, galeria Universității Craiova se aude la fel de bine ca pe ,,Oblemenco”. În sectorul oaspeților sunt mai multe steaguri, mai multe glasuri, mai multe fulare decât în restul stadionului.
Sunt deja ani buni de când oltenii joacă pe Arena Natională cu aceeași echipă a lui Becali dar Steaua lipsește din tribune.

Un banner al fanilor bucureșteni ne spune că Gică Craioveanu este prea mic pentru Duckadam.

Așa e frumos, când intri în casa omului să înceapă cu o glumă.

Începe și meciul iar Mangia ne arată că are și el umor, apărându-se cu Acka în centru și Donkor în dreapta.

Defensiva olteană este ,,admirabilă, sublimă”, ar fi spus nenea Iancu. Fiecare acțiune ofensivă a roș-albaștrilor pare că poate fi terminată cu mingea în plasă.

Înscriu doar Hora, Man și Gnohere, asistați de Acka și Donkor din iarbă și de mister Mangia de lângă banca tehnică. Fără reacție (titularizarea ivorianului plecat nu demult cu scandal de la Craiova este un mister al lui mister Mangia), italianul dă shut down Olteniei prin introducerea lui Bic.

Meci slab, în ciuda tabelei, cu două apărări de play-out, al treilea 3-2 administrat sec de Teja lui mister Mangia, lombardul ce se alintă încă gândindu-se că ne-a adus primul trofeu după o secetă de 25 de ani, arbitraj la nivelul celor două apărări, victorie meritată pentru echipa domnului George Becali.

Titlul este departe, atât de departe pe cât este Băileștiul nostru de Lombardia lui Devis.

Înainte de plecarea spre Craiova, în timp ce jurnaliștii așteptau probabil la iesirea din stadion pe fostul deținut ce a distrus spiritul Stelei, galeria Științei cânta cu favoriții învinși, iar în urma celor 4.000 (când oare a mai deplasat un oraș un așa grup în campionatul nostru în ultimii mulți ani?) rămâne o întrebare: care dintre cele două combatante are probleme de identitate?

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu “cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
chupacapra
chupacapra  •  01 Aprilie 2019, 22:01

Asa este dar trebuie Sa ne intrebam care este scopul acestei echipe,pt ca in Oltenia cultura fotbalistica este cat pt toata tara la un loc, inttebarea este daca se vrea locul 1 cu aceasta echipa sau doar o echipa cat de cat bunicica care Sa tina lumea cu ochii in TV si sa mentina cat de cat vie aceasta suflare fotbalistica a Olteniei, pt ca pt locul 1 nu e de ajuns numai vorbe ci si investii si la capitalul de imagine care il genereaza Craiova ar fii investitii total justuficate si sa nu uitam ca smecherasii care au condus Craiova tocmai de acest capital au profitat Sa speram ca nu e cazul si acum, altii ar dorii Sa aiba suporterii nostrii si noi ne am dori Sa avem rezultatele altora. O cupa cu Hermannstadt e un inceput dar pt istoria Craiovei nu stiu daca e indeajuns!

suporterucv
suporterucv  •  01 Aprilie 2019, 19:56

In sensul celor spuse mai jos...hai sa facem o paralela. Perioada 2006-2011 (anul dezafilierii) - locurile: 9, 9, 7, 13, 15 (retrogr). Perioada 2013 (anul reinfiintarii)-2018 - locurile: 5, 8, 5, 3, 3 (actual). Fiecare perioada are cinci ani. Spuneti voi patronatele din cele doua perioade !!!

fabius_2014
fabius_2014  •  01 Aprilie 2019, 17:06
Postat de chupacapra pe 01 Aprilie 2019, 12:36

EU personal cred ca acest Rotaru este pt Fcsb cum era netoiu pt Dinamo treaba cu sesizarea la frf Este praf in ochii pt suporterii Craiovei (Ceea ce Arata ca i este putin tarseala pt ce cred suporterii despre El si aceasta echipa poate si putin din cauza unor directive cu iz electoral de la acceasi oameni care I au incredintat echipa pt a pastra multimea linistita si impacata) dar blaturi in ziua de azi se pot face si altfel nu numai ca la Fcsb Astra cu nonkombat ajunge Sa faci o formula de start dezastruoasa, Sa fim seriosi nici un antrenor oricat de amator ar fii nu ar incepe meciul cu Acka sau Sa nu il introduca pe cristea in locul lui Bic, nu i de mirare ca CSU nu a batut o pe Fcsb decat atunci cand a murit Balaci - DUMNEZEU Sa l odihneasca-a fost singura data cand au jucat pe bune pt ai linistii pe suporteri, tot ce vreau Sa zic este ca suporterii sa aiba grija cui Arata sustinerea craiova a fost inainte de brutarel si de penalu Rotaru si va fii si dupa eu unul as pune l indoiala corctitudinea lui, echipa a fost readusa la viata pt suporteri nu ca unii Sa isi ingroase conturile si Sa arunce iluzii de campionate si alte babauri. E timpul Sa aratam cu nu putem fii prostiti exact cum ne am trezit si dupa Netoiu sau Mititelu putem sa o facem si dupa Rotaru!

Cifrele nu mint, dar pentru a avea o imagine clara trebuie sa mai asteptam 3-4 ani si apoi sa analizam. Pana atunci trebuie sa ne pastram rabdarea. Sa nu uitam ca ne-am intors in prima liga din campionatul 2014/2015. Mititelu si Netoiu nu au obtinut impreuna rezultatele pe care le-au obtinut Rotaru si Andrici in 5 ani.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează