FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR 0-4

VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4 // EXCLUSIV Mircea Rednic ar putea prelua FC Voluntari! Cristiano Bergodi, demis de pe banca ilfovenilor

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 22:19

FC Voluntari a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-4, și termină anul 2019 pe ultimul loc în Liga 1. Consiliul de administrație al ilfovenilor a luat hotărârea să îl demită pe Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi a fost la ultimul meci pe banca Voluntariului, susțin surse apropiate de club, pentru GSP.ro. Consiliul de Administrație a luat deja hotărârea în această seară, lucru confirmat parțial și de primarul Florentin Pandele la TV Digi Sport: „Îl respect foarte mult pe Cristiano, dar echipa se găsește într-un impas. Trebuie ori să schimbăm 15 jucători, ori să schimbăm antrenorul. Consiliul de Administrație decide asta”.

Lista de înlocuitori

Ilfovenii se grăbesc să găsească înlocuitorul potrivit pentru Bergodi. Pe lista Voluntariului se numără 4 antrenori liber de contract: Dan Alexa, Eugen Neagoe, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic.

Planurile formației pentru perioada de transferuri din iarnă este să aducă minimum 5 fotbaliști în pozițiile cheie.

Ce a declarat Bergodi după meci

„Am în gând ceva, dar nu știu ce se va întâmpla. Nu știu, sincer. Am vorbit cu conducătorii, dar nu pot spune mai multe. Probabil ei nu sunt mulțumiți de mine. Nici eu nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în acest an.

Trebuie să vedem dacă vor veni jucători, dacă vrem să schimbăm cu adevărat ceva, să fie cineva în stare să îi găsească. M-am chinuit mult anul ăsta. Suntem toți vinovați pentru această situație din clasament”, a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport.

Vezi și: 

Petrescu nu a venit la interviurile de la final! Explicația lui Minteuan: „Nu știu, am înțeles că trebuie să plece repede undeva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 Decembrie 2019, 17:42
Postat de Toros Aurelianus pe 22 Decembrie 2019, 08:04

Mai scapam de o comunala. Anul trecut am scapat de Chiajna, anul asta Voluntariul e pe duca. Sa speram ca se va duce si Clinceniul. Un progres.

pai ramane fcsb

magic4ever
magic4ever  •  22 Decembrie 2019, 15:52
Postat de pma77 pe 22 Decembrie 2019, 10:03

A fost si el demis :)

Neagoe si-a dat demisia, nu a fost demis...Sibiu avea cea mai bun perioada cu el...plus ca a confirmat si la Sepsi cu care a ajuns in play-off

pma77
pma77  •  22 Decembrie 2019, 10:04

Cel mai potrivit ar fi Rednic ca ceilalti nu au confirmat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează