FOTBAL  »  Superliga  »  CHARLEROI - DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Zeljko Kopic, ședință cu Andrei Nicolescu pe teren și declarații tari: „Nu e acceptabil așa ceva!”

Zeljko Kopic
Zeljko Kopic

Articol de , , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 17:05 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 20:29

Dinamo a pierdut lamentabil amicalul cu Charleroi (2-6), iar tehnicianul Zeljko Kopic a avut un discurs foarte dur la finalul partidei.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

Deși Dinamo a condus la pauză (2-1), „câinii” au încasat 5 goluri în repriza a doua, dintre care 4 într-un interval de 10 minute, iar Kopic a fost extrem de nemulțumit la finalul partidei.

Rapid a pierdut ultimul amical din cantonament, 2-3 în fața belgienilor de la Westerlo » Meci înțesat de momente tensionate!
RAPID - WESTERLO 2-3
Rapid a pierdut ultimul amical din cantonament, 2-3 în fața belgienilor de la Westerlo » Meci înțesat de momente tensionate!

Zeljko Kopic a tunat și a fulgerat la finalul partidei: „Este inacceptabil”

Tehnicianul croat are motive de îngrijorare după cel de-al doilea și ultimul amical al iernii. Defensiva lui Dinamo a fost de coșmar în repriza secundă, cu 8 zile înainte de primul meci oficial din 2024, deplasarea cu Petrolul Ploiești:

„Primele 30 de minute din repriza a doua au fost foarte rele, au marcat foarte ușor golurile. A fost un test bun pentru a vedea cum ne descurcăm în fața unui asemenea adversar. Dani Iglesias și Homawoo au simțit ceva probleme medicale și nu am vrut să riscăm.

+14 FOTO

Kopic, ședință cu Nicolescu la finalul meciului

Antrenorul croat a avut o discuție cu administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, pe teren, la finalul meciului cu Charleroi. Cei doi au vorbit despre situația echipei, dar și despre transferuri. Mai mult decât atât, Kopic a precizat faptul că așteaptă jucători noi sub comanda sa până la primul meci oficial din 2024, cel cu Petrolul Ploiești, care va avea loc pe 20 ianuarie.

„Sunt multe de analizat și trebuie să tragem concluziile acestui meci. Am jucat bine 60 de minute, dar ulterior au profitat de ocazii, trebuie să vedem unde am greșit și să ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Este inacceptabil, vom analiza tot meciul, nu am avut reacție. Primele 60 de minute a evoluat o echipă profesionistă, apoi nivel de amator, nu este acceptabil pentru noi.

Velkovski este într-o formă fizică bună, trebuie să avem răbdare cu fiecare jucător nou. A demonstrat faptul că are calități, va fi un transfer util pentru noi. Avem pauză până luni acum, de luni reluăm antrenamentele și vom fi bine la meciul cu Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe bune, nu te poți bucura atunci când primești atâtea goluri, au fost și plusuri, dar și lucruri de pus la punct. Sper să aducem jucători până la meciul cu Petrolul”, a precizat Kopic, la finalul partidei.

Dinamo, zdrobită de Charleroi

Dinamo a fost zdrobită de Charleroi, locul 12 din prima ligă belgiană, scor 2-6, în cel de-al doilea amical din Antalya, după o partidă care a avut două reprize diametral opuse. Dinamo a condus cu 2-1 la pauză, dar s-a prăbușit în repriza secundă, primind 4 goluri în 10 minute.

Darko Velkovski, singurul transfer al dinamoviștilor din această iarnă, a debutat pentru trupa lui Kopic în ultimele 30 de minute. Partida a avut două reprize de câte 60 de minute, așa a fost înțelegerea între cele două cluburi de la început.

VIDEO. Cum s-a descurcat Darko Velkovski în primul meci la Dinamo

Golurile primei părți au avut semnăturile lui Goncalo Gregorio (minutul 9, din penalty) și Hakim Abdallah ('36). S-a întâmplat în premieră ca cele două vârfuri dinamoviste să înscrie în același meci! Ei s-au completat foarte bine și i-au mai înseninat chipul lui Kopic.

Dinamo, echipă de liga a doua în actul secund

Repriza a doua a fost un coșmar pentru dinamoviști. Belgienii au egalat în primul minut după un tontogol, prin Daan Heymans. 3-2 s-a făcut în minutul 65, după o fază lucrată în doi, Benbouali a înscris din interiorul careului.

4 minute mai târziu, belgienii au înscris golul cu numărul 4. Benbouali a înscris din interiorul careului și a făcut „dubla”. Algerianul a realizat hattrick-ul în minutul 71, iar belgienii aveau 5-2. Dinamo a primit 4 goluri în 10 minute!

Nikola Stulic a stabilit scorul final, 6-2, după un șut din interiorul careului în minutul 86, dinamoviștii au acuzat o poziție suspectă de offside.

S-a terminat 6-2 pentru Charleroi, iar Dinamo așteaptă întăririle pentru a spera la evitarea retrogradării. Pe 20 ianuarie are primul meci oficial din 2024, pe terenul Petrolului.

VIDEO. Darko Velkovski, declarații după ce Dinamo a pierdut în fața belgienilor de la Charleroi, scor 2-6

Citește și:

Managerul lui Tottenham, dialog cu reporterii GSP despre Radu Drăgușin: „Atunci ne-am dat seama că e prioritatea noastră numărul unu”

Așa arată complexul de 5 stele în care locuiește Drăgușin după transferul la Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Averroes
Averroes  •  12 Ianuarie 2024, 23:13
Postat de iar_locul_doi pe 12 Ianuarie 2024, 19:46

Afara cu Nicolescu !!! Du-te bah dupa Burca !!! tu ai adus anonimii astia !! Du-te bah in Mexic si ramai acolo !!

Care locul doi, tibiiq33? de cand n-ati mai mirosit voi locul doi? :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Ianuarie 2024, 21:53

Ce rost a avut pentru Dinamo sa joace impotriva lui Charleroi in conditiile astea? Bani cheltuiti de pomana, mai bine faceau cantonamentul la Vatra Dornei cu Otelul si jucau amical intre ele, aveau amandoua echipele de castigat.

calinescu_
calinescu_  •  12 Ianuarie 2024, 21:38

DINAMO , nu are fotbalisti , nu are antrenor , nu are presedinte ....!!!!! Cu asemenea organizare locul 16 nu ne poate scapa. Pacat ...!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close