FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

ACS POLI - SNAGOV // Antrenorul bănățenilor are un parcurs dezastruos, dar e încrezător: "Echipa joacă tot mai bine! Vin și punctele"

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 16:55

ACS Poli Timișoara a pierdut meciul de pe teren propriu cu Sportul Snagov, scor 1-2, și antrenorul Ștefan Nanu a contabilizat patru eșecuri din tot atâtea meciuri susținute de bănățeni cu fostul internațional pe banca tehnică.

"Am avut și un program greu, cu jocuri împotriva unor formații de frunte la acest moment precum Academica, Sportul Snagov sau UTA. Echipa începe să joace mai aproape de ce vreau eu și sunt sigur că vor veni și punctele.

Ne vom descurca cu ce avem până la iarnă când vom completa lotul cu jucători de valoare", a punctat Nanu.

ACS Poli joacă în runda următoare la Balotești, cu CS, o altă echipă situată în zona retrogradării la ora disputei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close