FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Jurnalistul Gazetei Sporturilor, discurs dur la adresa lui Talpan: „Probabil ține pușca invers dacă îl trimiți pe front”

Florin Talpan
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 10:32 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 14:47

Adrian Florea, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a avut un discurs dur la adresa lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

Talpan a avut o ieșire nervoasă la adresa mai multor generali, dar și a ministrului Vasile Dîncu, după evenimentul în care s-au sărbătorit 75 de ani de la înființarea CSA Steaua.

„Meritam măcar Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, pe care îl dețin însă generali și colonei care n-au realizările mele. Unii nu-și justifică gradul de general. Eu merit și-mi doresc să fiu general”, a spus Talpan, potrivit playsport.

Tănase achită „nota de plată” » Schimbare majoră în cazul căpitanului de la FCSB din cauza simulărilor
FCSB
Tănase achită „nota de plată” » Schimbare majoră în cazul căpitanului de la FCSB din cauza simulărilor

Adrian Florea, discurs dur la adresa lui Talpan

Invitat la emisiunea GSP Live, Adrian Florea a vorbit despre discursul lui Talpan și despre momentul jenant în care juristul a scăpat premiul primit la aniversarea Stelei: „Ce ați făcut, ați învins vreun Hitler, vreun Vladimir? Vă sperie o «artifică». Sunteți totuși colonel. 

Probabil ține pușca invers dacă îl trimiți pe front. Vă sperie o «artifică», dar aveți pretenția să fiți general. Doamne ferește să vină un bombardament adevărat în țărișoara asta. O țară de nebuni. Nu poți să ieși, mă, așa. Ce ai făcut tu să fii general? Ce ai făcut tu?”.

  • Momentul cu Talpan, începând cu minutul 40 al clipului de mai sus

Florin Talpan: „Să mă facă general, merit!”

Sunt mândru că lucrez de 20 de ani la Steaua, am readus marca, numele și palmaresul de la fotbal, am contribuit substanțial ca inclusiv acest eveniment să aibă loc. Dacă nu erau eforturile și munca mea din ultimele două decenii, poate nu mai exista nici clubul, în totalitatea lui, nici stadionul.

Când am venit, în 2002, Steaua era într-un anonimat, pe nimeni nu interesa un stadion nou. Mă așteptam să fiu răsplătit de conducerea ministerului. Meritam măcar Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, pe care îl dețin însă generali și colonei care n-au realizările mele. Unii nu-și justifică gradul de general. Eu merit și-mi doresc să fiu general.

Nu mă las până nu-l obțin. Nu cer nimic gratis, ci doar recunoașterea muncii mele. Mă pot sancționa oricât, eu nu renunț pentru câte am realizat, de unul singur. Dacă nu lupta Talpan, brandul Steaua risca să nici nu mai existe. Îmi pare cumva rău că n-am plecat pe la misiuni externe sau pe la vreo ambasadă. Aș fi avut posibilitatea. Dar am rămas fiindcă mi-am dorit să ajut performanța la Steaua

-Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Florin Talpan: „Dîncu nu mi-a apreciat munca depusă la CSA Steaua”

Juristul și-a îndreptat apoi atacul spre Vasile Dîncu.

„L-am văzut aici, la festivitate. Dânsul trebuia să facă primul pas să-mi acorde distincția cuvenită. Raportul îl are pe masă. I-a spus domnului comandant să mai aștept. Ce să mai aștept? Era momentul potrivit să primesc acea distincție, în fața suporterilor, ca să putem lupta împreună mai departe în beneficiul Stelei.

Dar ministrul Apărării nu mi-a apreciat munca depusă la CSA Steaua. E o chestie urâtă. Dacă aprecia că s-a comis o eroare în ce mă privește, trebuia să corecteze lucrurile. N-am avut concedii 20 de ani. Nopți nedormite, sute de ore prin tribunale.

Ar fi trebuit să fiu decorat chiar de președintele României pentru serviciile aduse. Pe cine premiază? Pe femeia de la blocul alimentar? Cu ăștia vor să defileze? Să meargă înainte!”, a mai precizat Talpan pentru sursa citată.

Citește și:

Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”

Edi Iordănescu, făcut praf în studioul GSP Live: „Tăticuțul și-a împins progenitura în față! Ce să îi spună un farsor de antrenor lui Chiricheș?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
magic7
magic7  •  20 Iunie 2022, 19:31

Ce a reusit talpan ? Sa alunge suporterii stelisti ? Sa atraga doar huliganii langa club ? In ultimul sondaj facut FCSB are 43% dintre suporteri, iar CSA are 4% !!!! Orice sponsor se va uita pe astfel de masuratori, iar suma data e raportata la nr. de suporteri. *** clubul armatei ! Se pierd gramezi de bani din cauza acestui om !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

semperfidelis
semperfidelis  •  15 Iunie 2022, 13:13
Postat de mirstelistu pe 13 Iunie 2022, 12:47

***

=)))))))))))))))))) Senzational. Mi-ai raspuns la comentariu, dar a fost atat de badaranesc, incat au ramas numai stelute. Ia un like, m-ai facut sa rad.

mirstelistu
mirstelistu  •  13 Iunie 2022, 12:47
Postat de semperfidelis pe 09 Iunie 2022, 20:19

Nu toti trebuie sa tina pusca in mana, domnule Florea. Daca era nevoie doar de "muschi", acum lumea arata altfel. Nu inteleg ce legatura are faptul ca a tresarit la o petarda, cu realizarile pe care le-a avut in club. Omu se lupta de 20 de ani pentru a scoate la iveala ilegalitatile infractorilor care au pradat clubul, iar acesti Banciu wannabes, care se numesc jurnalisti, il iau pe om in derizoriu, pt ca vorbeste mai ascutit, si ca a tresarit la o petarda. Dar in fata lui nea gigi sa stati drepti. Haideti domnu becali, va rog eu. Daca spunea unul din stanta treime de puscariasi, gigi-meme-mustata, ceva despre dube de jandarmi, numai despre asta vorbeati. Asa, hai sa vorbim despre artificii si orice altceva. Dar banuiesc ca ultimii mentionati, au credibilitate mai mare cand vine vorba de dube. Poate asta o fi, cine stie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează