FOTBAL  »  LIGA 2  »  MOMENT

Asta-i ultima! Fotbalistul Stelei a făcut schimb de tricouri, apoi a mers să și-l ceară înapoi: „N-am altul pentru meciul cu Dinamo”

În teren, moldovenii s-au „distrast” cu CSA Steaua / Sursă foto: Facebook@ FC Politehnica Iași
În teren, moldovenii s-au „distrast” cu CSA Steaua / Sursă foto: Facebook@ FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:53 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:50

Un moment neobișnuit petrecut la finalul meciului dintre Poli Iași și CSA Steaua, încheiat 5-1, a provocat zâmbete largi în rândul microbiștilor. Totul în urma unei tentative eșuate de schimb de tricouri.

Imediat după fluierul final, Alexandru Musi, unul dintre eroii partidei din Copou, autor al unei „duble”, a vrut să facă schimb de tricouri cu Atanas Trică, fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică, lăsat pe bancă tot meciul de Oprița.

Zis și făcut. „Ati” a acceptat solicitarea fotbalistului împrumutat de FCSB la Politehnica și i-a oferit acestuia tricoul de joc. 

S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere
CSA STEAUA
S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere

Atanas Trică a mers să-i ceară înapoi tricoul lui Musi!

Peste doar câteva minute, spre marea surprindere a celor prezenți, lucrurile au luat o întorsătură nebănuită. Fotbalistul „militarilor” a mers în vestiarul lui Poli și i-a cerut înapoi tricoul lui Alexandru Musi. Motivul? Acela era unicul tricou al lui Atanas, care va fi în lotul roș-albaștrilor pentru meciul cu Dinamo de luni. 

Am făcut schimb de tricouri cu Musi, dar am venit să-l iau înapoi. Mi s-a spus că nu mai am altul pentru meciul cu Dinamo”, le-a spus Atanas celor de la Poli Iași, conform liga2.ro.

Totul s-a petrecut în timp ce Daniel Oprița, antrenorul lui Atanas Trică, era „foc și pară” pe elevii săi: „E o ruşine! E o umilinţă! Se pare că nu mai pot să mai fac nimic. Suntem în degringoladă. Aştept să mai trecem de cele două meciuri şi să se vedem ce avem de făcut. Am avut şi accidentaţi, suspendaţi”, a răbufnit tehnicianul.

Aţi văzut ce supărat era Opriţa, să-l întrebaţi şi pe el. Nu cred că i-a plăcut să piardă cu 5-1 (n.r. cu Poli Iaşi). Oricând se pot face speculaţii. Şi eu pot face speculaţii dacă vreau. Nu cred că te duci la Iaşi, să odihneşti jucătorii şi să-ţi iei 5-1.

- Iulian Miu, oficial CSA Steaua

VIDEO Atmosferă dezolantă în Ghencea, la 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

Citește și alte știri din Liga 2:   

Oficialul Stelei i-a dat replica președintelui lui Dinamo: „Nu ştiu cât fotbal ştie sau dacă ştie”

EXCLUSIV „Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

Lovitură după lovitură pentru Steaua » Legea lui Dîncu a primit un nou aviz negativ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  12 Mai 2023, 22:36

Banii de echipamente s-au dus in buzunarele generalilor

zelosu
zelosu  •  12 Mai 2023, 22:19

Csa e o gluma

Hcm27
Hcm27  •  12 Mai 2023, 21:19
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 12 Mai 2023, 20:03

Toata trupa aia de angajati trantori la stat pe bani publici: talpan, ogararu, miu, bumbescu, oprita etc, inmultiti dvs cam cate zeci de mii de euro pe luna capuseaza toti astia, le-au asigurat un singur rand de echipamente pentru tot sezonul lui chipirliu, motoreta, pacionel, atanas samd? :-))) Ce gretos de jenanta garnizoana! :-(((

Pai tu, ce vrei?Ca-n Armia Romana!Îl speli, îl pui sub saltea, sub tine, sa-l calci și sa-l usuci și a doua zi îl pui pe tine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează