FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Oficialul Stelei i-a dat replica președintelui lui Dinamo: „Nu ştiu cât fotbal ştie sau dacă ştie”

Iulian Miu, oficial Steaua București
Iulian Miu, oficial Steaua București

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 07:52 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 11:12

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, i-a dat replica lui Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, care a spus, joi seară, după victoria „câinilor” de la Galați, că formația din Ghencea „a trunchiat play-off-ul, pentru că CSA își dă viața doar cu noi”.  Steaua nu are drept de promovare în Superliga nici în acest sezon. 

Fostul fundaș al Stelei a spus că oficialul lui Dinamo nu a invocat niște motive plauzibile și adevărate, dar și că meciul din tur dintre cele două, din Ghencea, a fost decis după mai multe erori comise de fotbaliștii trupei pregătite de Ovidiu Burcă. 

S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere
CSA STEAUA
S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere

Iulian Miu, replică pentru Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo: „Nu ştiu cât fotbal ştie sau dacă ştie”

„Se vede că e supărat, dar nu are nişte motive bune, adevărate. Ei când au jucat la noi acasă, fotbaliştii lor au făcut nişte greşeli. Asta spune tot. 

Nu stau să comentez ce spune un om pe care eu nu-l cunosc. Nu ştiu cum să-l iau. Nu ştiu cât fotbal ştie sau dacă ştie. Nu ştiu cum să-l iau. 

Aţi văzut ce supărat era Opriţa, să-l întrebaţi şi pe el. Nu cred că i-a plăcut să piardă cu 5-1 (n.r. cu Poli Iaşi). Oricând se pot face speculaţii. Şi eu pot face speculaţii dacă vreau. Nu cred că te duci la Iaşi, să odihneşti jucătorii şi să-ţi iei 5-1”, a precizat Iulian Miu, conform Orange Sport. 

Andrei Nicolescu, după Oțelul Galați - Dinamo: „Avem un play-off trunchiat, CSA Steaua joacă cu intensitate diferită meciurile”

„De obicei, intru în vestiar după meciuri să vorbesc cu băieții, dar azi au fost doar aplauze, a fost singurul lucru pe care puteam să-l fac. Per ansamblu, noi am demonstrat în meciurile directe că suntem mai buni decât Oțelul și merităm să fim în Liga 1. Avem un play-off trunchiat, CSA joacă cu intensitate diferită meciurile. 

Acea discuție despre modificarea Legii Sportului era bună, pentru că CSA avea un motiv să joace. Noi am jucat într-un play-off trunchiat, pentru că CSA își dă viața doar cu noi”, a punctat Andrei Nicolescu. 

VIDEO. Ana Maria Popescu despre posibilitatea de a prelua conducerea la CSA Steaua: „Nu aș zice nu, dar momentan știu unde îmi e locul”

Citește și: 

Florin Talpan interpretează motivarea din dosarul palmaresului și se cere general: „Merit să fiu avansat! Palmaresul ne aparține!”

Burcă nu renunță la promovare și a început derby-ul cu Steaua: „A fost acea regie, prezența ei nu se justifică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
creeperno807
creeperno807  •  12 Mai 2023, 22:41

De arbitraj ce-a zis?

istet10
istet10  •  12 Mai 2023, 21:38
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 12 Mai 2023, 17:19

Dar arbitrajele ticăloase, mereu pro-steaua are voie sa le conteste!?

Nu. Ce il privesc acum sunt arbitrate alte echipe?

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  12 Mai 2023, 17:19
Postat de radumatei pe 12 Mai 2023, 13:28

Consider ca dl. Miu a adus argumentul care transeaza definitiv aceasta disputa. Dinamo nu are dreptul sa reclame `intensitatea diferita` cu care joaca steaua meciurile, in conditiile in care in tur a pierdut pe propriile greseli. Nicolescule, castiga tu meciurile tale si pe urma uita-te peste gard in curtea altora!

Dar arbitrajele ticăloase, mereu pro-steaua are voie sa le conteste!?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează